Neksteunkussens

4 producten

 • Kussen vulling dons bijvulzakje
  € 24,95
 • Dormiente vormvast kussen Orthopillo
  € 119,00
 • Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
  € 152,15
 • Neksteunkussen met Dons en Natuurlatex, Duurzaam Kussen bij Bedaffair
  € 159,00

Duurzame neksteunkussens van natuurlijke materialen

Een ideaal duurzaam hoofdkussen bij rug- en/of nekklachten is een neksteunkussen. Ons neksteunkussen is ondersteunend en biedt een bewezen vermindering van klachten.

Klachten aan rug- en/of nek kunnen worden veroorzaakt door een verkeerd hoofdkussen, verkeerd of versleten matras waardoor een onjuiste slaaphouding wordt aangenomen. Onze neksteunkussen zijn er in soft, medium en firm, omdat iedereen een andere bouw heeft en ligcomfort persoonlijk is.

Neksteun kussens helpen je om in een goede positie te blijven slapen en de nek een fijne ondersteuning te bieden waardoor je de volgende ochtend zorgeloos en uitgerust wakker wordt.

Neksteunkussens van natuurlijke kwaliteit

Bij Bedffair vind je uitsluitend handgemaakte natuurlijke neksteunkussens van hoogwaardige kwaliteit. In onze winkel en webshop bieden wij enkel kussens met neksteun aan van hoogwaardige kwaliteit en lokale herkomst. Daarnaast heeft het neksteunkussen een speciale uitsparing waardoor het kussen perfect op de schouder aansluit. De hoek tussen schouder en hoofd wordt hierdoor volledig opgevangen en ondersteund.

Kom langs in de showroom of neem contact op

Persoonlijk Advies nodig van slaap experts? Bedaffair staat met liefde voor je klaar, neem hier contact met ons op.

Bedaffair, Designed by Nature