Zijden slaapmasker 100% moerbei zijde oogmasker tegen wallen

Zijden slaapmasker 100% moerbei zijde oogmasker tegen wallen

Met een 100% moerbei zijden slaapmasker kunt u heerlijk slapen op elk moment en overal. Het zijden satijn slaapmasker is heerlijk zacht en glad en heeft een elastische hoofdband. Het is aan beide zijden bruikbaar en 100% natuurlijk. Dit komt doordat de oogpads ook gevuld zijn met 100% zijde. Daarom is dit zijden slaapmasker luchtdoorlatend, zeer zacht en comfortabel, en bovendien heeft een gunstig effect voor huid. Mede hierdoor wordt zijde door veel dermatologen aanbevolen ter voorkoming van rimpels. De huid rond uw ogen kan hydrateren en ademen. En dat is wel anders met een oogpad vulling van synthetisch materiaal.

Oogmasker uit de ambachtelijke zijde weverij

Dit 100% zijden slaapmasker is geweven en vervaardigd in de zijde spinnerij Plauener Seidenweberei te Duitsland. Een traditioneel ambachtelijke zijde weverij uit Oost-Duitsland waar vakkundige kennis niet verloren is gegaan.

Omschrijving

Product eigenschappen van zijden slaapmasker

Merk: Plauener Seidenweberei
Materiaal: 100% moerbei zijde
Kleur: Helios natur of noir
Extra: Het slaapmasker heeft 1 verstelbare elastiek.
Draag de elastiek iets lager, naar de nek toe, dan voel je geen druk op de ogen
Onderhoud: Handwas met schoonmaakazijn of zijdewasmiddel

Voordelen van de Plauener moerbei zijden slaapmasker

  • Moerbei zijde is zeer fijn en zacht, het heeft een prachtige glans en kleur.
  • Plauener Seidenweberei heeft een eigen spinnerij en vervaardigd al 75 jaar in eigen huis zijde producten zoals beddengoed, nachtkleding, kamerjassen, dassen etc.
  • De moerbei zijden slaapmasker verduisterd de ogen zodat je overal en altijd goed kunt slapen. Donker is voor de ogen belangrijk bij de aanmaak van melatonine. Het slaaphormoon wordt alleen gemaakt in een donkere omgeving.
  • De eiwitten van zijde zijn huideigen en hydraterend voor onze huid. Het voorkomt daarom kraaiepootjes en rimpeltjes rond de ogen. Echte moerbei zijde speciaal geweven volgens de technieken van Plauener maakt dit slaapmasker zeer zacht, glad en bijzonder.

Moerbei zijden oogmasker tegen wallen en rimpels

Het moerbei zijden oogmasker is een luxe oplossing voor iedereen die streeft naar een jeugdige uitstraling en een ongestoorde nachtrust. De natuurlijke eiwitten en aminozuren in de moerbei zijde helpen de gevoelige huid rond de ogen te hydrateren en te verzorgen, waardoor de vorming van wallen en fijne lijntjes wordt verminderd. Het zachte, ademende materiaal vermindert wrijving en voorkomt daardoor huidirritatie en beschadiging. Geniet van de verkoelende en rustgevende eigenschappen van dit oogmasker voor een diepe, herstellende slaap en een frisser uiterlijk elke ochtend.

Beste zijden slaapmasker

Ervaar de ultieme combinatie van comfort en luxe met het beste zijden slaapmasker gemaakt van 100% moerbei zijde. Dit hoogwaardige slaapmasker is ontworpen om volledige duisternis te bieden, wat essentieel is voor het stimuleren van de melatonineproductie en het bevorderen van een diepe, ononderbroken slaap. De zachte, gladde zijde voelt heerlijk aan op de huid en helpt vocht vast te houden, waardoor je huid gehydrateerd en zacht blijft. Kies voor dit slaapmasker om je slaapervaring te verrijken, stress te verminderen en elke dag te ontwaken met een vernieuwd gevoel.

100% natuurlijk en verantwoord moerbei zijde

Ons slaapmasker is vervaardigd van 100% natuurlijke en verantwoord geproduceerde moerbei zijde, een symbool van duurzaamheid en ethische luxe. De teelt van moerbei zijde vereist minder water en geen chemische pesticiden of kunstmest, wat het een milieuvriendelijke keuze maakt. Dit natuurlijke materiaal is niet alleen zachter en sterker dan andere zijdesoorten, maar staat ook bekend om zijn hypoallergene eigenschappen, waardoor het ideaal is voor mensen met gevoelige huid of allergieën. Kies voor bewust comfort met ons moerbei zijden slaapmasker, en ondersteun een verantwoorde productiewijze.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »