Bio wol hoofdkussen DeLuxe 50x60 | Aanpasbaar in comfort | Bedaffair

Bio wol hoofdkussen DeLuxe 50x60 | Aanpasbaar in comfort | Bedaffair

Het biologische wollen kussen Deluxe is veerkrachtig en zacht. De fijne afmeting 50x60 cm past in elke kussensloop. Het wollen kussen geeft een zacht, stevig gevoel. Ook is de gewatteerde tijk van biologisch katoen makkelijk wasbaar.

Personaliseer je hoofdkussen voor je eigen ligcomfort

Het kussen is gevuld met 400 gram fijne biologische wolbolletjes. Geschikt voor rug- en zijslapers. De vulling is aan te passen aan je persoonlijke ligcomfort. Je haalt er makkelijk wol uit of stopt er extra wolbolletjes bij.

Biologisch en aanpasbaar

Dit aanpasbare hoofdkussen, gevuld met biologische scheerwollen bolletjes, biedt uniek comfort doordat je de vulling naar wens kunt aanpassen. Verwijder of voeg bolletjes toe voor de perfecte stevigheid. De wasbare en afritsbare sloop zorgt voor extra hygiëne en gebruiksgemak.

 

Omschrijving

Productspecificaties hoofdkussen DeLuxe

Merk: Bedaffair
Materiaal:
 tijk: binnentijk 100% biologisch katoen. Buitentijk: gewatteerd biologisch katoen met biologisch schapenwol vlies. Vulling: biologische schapenwol bolletjes
Stevigheid: zacht
Maat: 50x60 cm
Soort: Veerkrachtig navulbaar hoofdkussen met 400 gram wolbolletjes
Kleur: off white
Model: Klassiek kussen
Vulgewicht: 400 gram
Onderhoud: Houdt het kussen mooi door het regelmatig te luchten in de schaduw. Het kussen kan niet gewassen worden. De buitenste tijk kan gewassen worden. Regelmatig opschudden en luchten.
Keurmerken: GOTS

Eigenschappen biologische wol bolletjes

Het kussen is gevuld met wol die is gevormd tot mooie veerkrachtige wol bolletjes afkomstig van biologisch gehouden blije schapen. Van wol van biologisch gehouden schapen geeft een aangename nachtrust denken wij. De wol is met de grootste zorg ecologisch gereinigd en is gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen. Wol is aan het einde van z'n - lange - leven helemaal recyclebaar. Al sinds 1830!

Meer info over circulariteit van wol

Antiallergeen hoofdkussen van bio wol

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen. Bovendien is de tijk extra dicht geweven zodat huismijt er niet in komt.

Wol kan niet schimmelen

Een prachtige eigenschap van wol is dat het niet kan schimmelen. Waar synthetische dekbedden vocht insluiten wat tot gevolg schimmelgroei en bacteriegroei tot gevolg heeft (vergelijk het met een synthetisch douchegordijn), kan wol eenvoudig niet schimmelen. Wol is een niet te evenaren of na te maken natuurlijke vezel en heeft een mechanische zelfreiniging. Wil je er meer over lezen? 

Kom meer te weten over biologisch wol

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Biologisch Wol Kussen, Bio kussen duurzaam van bedaffair
€ 129,95
Bijvulzakje Wolbolletjes voor jouw Wollen Kussen
€ 49,95
Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
€ 179,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »