Bio wol hoofdkussen DeLuxe 50x60 | Aanpasbaar in comfort | Bedaffair

Bio wol hoofdkussen DeLuxe 50x60 | Aanpasbaar in comfort | Bedaffair

Het biologische wollen kussen Deluxe is veerkrachtig en zacht. De fijne afmeting 50x60 cm past in elke kussensloop. Het wollen kussen geeft een zacht, stevig gevoel. Ook is de gewatteerde tijk van biologisch katoen makkelijk wasbaar.

Personaliseer je hoofdkussen voor je eigen ligcomfort

Het kussen is gevuld met 400 gram fijne biologische wolbolletjes. Geschikt voor rug- en zijslapers. De vulling is aan te passen aan je persoonlijke ligcomfort. Je haalt er makkelijk wol uit of stopt er extra wolbolletjes bij.

Biologisch en aanpasbaar

Dit aanpasbare hoofdkussen, gevuld met biologische scheerwollen bolletjes, biedt uniek comfort doordat je de vulling naar wens kunt aanpassen. Verwijder of voeg bolletjes toe voor de perfecte stevigheid. De wasbare en afritsbare sloop zorgt voor extra hygiëne en gebruiksgemak.

 

Omschrijving

Productspecificaties hoofdkussen DeLuxe

Merk: Bedaffair
Materiaal:
 tijk: binnentijk 100% biologisch katoen. Buitentijk: gewatteerd biologisch katoen met biologisch schapenwol vlies. Vulling: biologische schapenwol bolletjes
Stevigheid: zacht
Maat: 50x60 cm
Soort: Veerkrachtig navulbaar hoofdkussen met 400 gram wolbolletjes
Kleur: off white
Model: Klassiek kussen
Vulgewicht: 400 gram
Onderhoud: Houdt het kussen mooi door het regelmatig te luchten in de schaduw. Het kussen kan niet gewassen worden. De buitenste tijk kan gewassen worden. Regelmatig opschudden en luchten.
Keurmerken: GOTS

Eigenschappen biologische wol bolletjes

Het kussen is gevuld met wol die is gevormd tot mooie veerkrachtige wol bolletjes afkomstig van biologisch gehouden blije schapen. Van wol van biologisch gehouden schapen geeft een aangename nachtrust denken wij. De wol is met de grootste zorg ecologisch gereinigd en is gewassen met biologisch afbreekbare wasmiddelen. Wol is aan het einde van z'n - lange - leven helemaal recyclebaar. Al sinds 1830!

Meer info over circulariteit van wol

Antiallergeen hoofdkussen van bio wol

De zuivere, biologische wol is door de natuurlijke aanwezigheid van lanoline (wolvet) stofvrij en dus anti-allergeen. Bovendien is de tijk extra dicht geweven zodat huismijt er niet in komt.

Wol kan niet schimmelen

Een prachtige eigenschap van wol is dat het niet kan schimmelen. Waar synthetische dekbedden vocht insluiten wat tot gevolg schimmelgroei en bacteriegroei tot gevolg heeft (vergelijk het met een synthetisch douchegordijn), kan wol eenvoudig niet schimmelen. Wol is een niet te evenaren of na te maken natuurlijke vezel en heeft een mechanische zelfreiniging. Wil je er meer over lezen? 

Kom meer te weten over biologisch wol

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Biologisch Wol Kussen, Bio kussen duurzaam van bedaffair
prijsaanbieding € 110,46
Normale prijs € 129,95
Bijvulzakje Wolbolletjes voor jouw Wollen Kussen
prijsaanbieding € 42,46
Normale prijs € 49,95
Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
€ 152,15
Normale prijs € 179,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »