Massief houten kledingkasten

2 producten

  • Kledingkast massief hout LUNETTO | TEAM7
    Prijs op aanvraag
  • Team7 massief houten kledingkast SOFT
    Prijs op aanvraag

Duurzame Kledingkast van Massief Hout bij Bedaffair

De massief houten kledingkast van Dormiente worden altijd exclusief behandeld met natuurlijke plantaardige meubelolie op basis van lijnolie. De uitstraling van de massief houten kledingkast is uniek en heeft veel karakter. Massief hout toont een mooie houttekening, nerven en kleurnuances. Door dit houtbeeld krijgt de duurzame kledingkast zijn natuurlijke design dat werkelijk in elk duurzaam interieur past.

HANDIGE SMALLE KLEDINGKAST

De Dormiente Close-it kledingkast is een smalle kledingkast en is 99 cm breed. De duurzame kledingkast is overzichtelijk ingedeeld. Een brede legplank bovenin en twee legplanken aan dezijkant. Dankzij de kledingroede kan je ook hangende kleding kwijt. In een kleine slaapkamer passen Dormiente kledingkasten, ladekasten & ladeblokken uitstekend. Zoek je toch een duurzame houten kledingkast die net iets groter is? Dan heeft het merk Team7 een uitgebreide keuze.

DUURZAAM INTERIEUR MET ECO MEUBELS

Bedaffair biedt in haar collectie uitsluitend duurzame meubels die vrij zijn van schadelijke stoffen. Daarom kiezen wij voor eco meubels van massief hout. Massief hout geeft rust en laat je ademen. En dit is wel anders met de reguliere meubels gemaakt van spaanplaat en MDF die het giftige formaldehyde uitstoten. Bedaffair houdt je slaapkamer interieur schoon en gezond.

ECHT VAKMANSCHAP

Dormiente kledingkasten worden met de hand gemaakt in Duitsland door ambachtelijk duitse meubelmakers.

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van duurzame matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, natuurlijke kussens, natuurlijke bankstellen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze meubels en slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de woning en slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Benieuwd hoe Bedaffair duurzame impact maakt? Lees hier meer over onze werkwijze.

Bedaffair, Designed by Nature