Team7 massief houten kledingkast SOFT

Team7 massief houten kledingkast SOFT

De TEAM 7 kledingkast SOFT is gemaakt van echt en puur massief hout. De houten kledingkast heeft een prachtig tijdloos design en is hoogwaardige ambachtelijke kwaliteit. De mooie doorgaande, loodrechte houtnerf van de draaideuren.

Personaliseer de Team 7 kledingkast volledig naar jouw wensen en behoefte. Meng het massieve natuurhout met gekleurd glas en kies het interieur van de kast. Een overhemden lift, roedes, legplanken tot luxe sokken en sieraden blok. De uitermate stabiele kledingkasten van Team7 heeft mogelijkheden voor tussenelementen zoals een boekenkast of een 'home office'. De kastdeuren zijn voorzien van stofborsteltjes waardoor stof geen kans krijgt. Met de LED verlichting is de kast een parel in elke slaapkamer.

Alles op een rij:
- Verkrijgbaar in 9 verschillende houtsoorten (elzen, beuken, eiken, kersen en noten varianten)
- Verkrijgbaar met 3, 4 of 5 openslaande deuren
- Exclusief kastinterieur en glas (kies in het keuzemenu legplanken, roedes etc)
- Inclusief keuze uit diverse kastgrepen
- Essentials van TEAM7 Bestseller prijs

Prijs op aanvraag
Omschrijving

SPECIFICATIES VAN SOFT KLEDINGKAST TEAM7:

Merk: Team7
Type: Kledingkast
Uitvoering: Diverse mogelijkheden. In vele breedte maten, houtsoorten en glas verkrijgbaar.
Houtsoort: Massief hout, keuze uit beukenhout, kernbeuken, eiken, wild eiken, eiken wit geolied, kersen en noten en wil noten.
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Kastkorpus en interieur: standaard in massief Europees hardhout beuken
Afmetingen (hxbxd):
Hoogte 226 cm
Breedte: variabel. Mogelijkheden tussen 145,9 cm tot 289,9 cm.
Diepte: 62,5 cm
Interieur van 3 deurs kast: 97,9 cm (achter 2 deuren) en 48,0 cm (achter 1 deur)
Interieur: keuze uit roedes, legplanken, kledinglift etc.

KLEDINGKAST VAN ECHT ZUIVER NATUUR MASSIEF HOUT

De massief houten kledingkasten van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Lees hier over de duurzame impact van Bedaffair >

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 massief houten meubels zijn een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen massief houten meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt massief houten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ONDERHOUD VAN HET BED VAN MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het massief houten bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 showroom bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 10 - 12 weken

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »