Nachtkastje van Massief Hout FLOAT Team 7 Zwevend Design

Nachtkastje van Massief Hout FLOAT Team 7 Zwevend Design

Het TEAM 7 FLOAT nachtkastje bevindt zich altijd op de goede bed hoogte met het zwevende design. Het zwevende nachtkastje met lade is door zijn design tot in detail perfect op uw bed afgestemd. Heeft u een laag bed of een hoge boxspring? Het duurzame houten nachtkastje met lade kan op elke hoogte gemonteerd worden. Het gebruik van solide massief hout is kenmerkend voor het Oostenrijkse kwaliteitsmerk TEAM 7. 

Naar wens kunt u, tegen meerprijs, het FLOAT zwevende nachtkastje met een prachtige glasplaat bestellen. Diverse kleuren en tinten zijn mogelijk (aanwezig in onze showroom). Zo past het nachtkastje altijd mooi in uw slaapkamer interieur.

De fronthoogte van het FLOAT nachtkastje volgt exact de halve of de hele hoogte van de bedzijden van het FLOAT bed. U kiest en bepaalt zelf uw keuze door een kleine of een grote lade te kiezen. Bekijk hier de gehele FLOAT Slaapkamer Collectie met bijpassende bedden en nachtkastjes.

Tip: bekijk hier de korte film over het FLOAT nachtkastje en FLOAT bed >

Specificaties Duurzaam Houten Nachtkastje

- Verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten
- Breedte kan in 45 of 60 cm
- Hoogte kleine lade: 9,7 cm (buitenmaat), 3,3 cm (binnenmaat)
- Hoogte grote lade: 19,7 cm (buitenmaat), 8,2 cm (binnenmaat)
- Diepte: 35,6 cm
- Wordt geleverd met ophangvoorziening

Omschrijving

SPECIFICATIES HOUTEN NACHTKASTJE ZWEVEND FLOAT TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Zwevend nachtkastje met 1 lade Float
Afmetingen: 
9,7 of 19,1 cm hoogte
45 of 60 cm breedte
35,6 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beukenhout, eiken, eiken witte olie, kersen en noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld.

Lees hier meer over de duurzaamheid van ons hout.

Zichtbaar mooi handwerk

De front van het zwevende nachtkastje met lade FLOAT weerspiegelt de details van de harmonisch afgeronde hoeken van het FLOAT bed. Het design wordt optisch versterkt door de fijne gefreesde streep in het massieve hout. De praktische lade is makkelijk te openen door de handige greep aan de onderkant van het front. 

NACHTKASTJE VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bomen voor het hout komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 bed of nachtkastje is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 slaapkamer meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen slaapkamer meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

Voor extra goed onderhoud en een gezonde lucht in de slaapkamer, adviseren wij deze natuurlijke meubelolie van hoge kwaliteit.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Bijzettafel design SIDEKICK 70 cm hoog nachtkastje boxspring TEAM 7
€ 546,00
Bedplankje CONSOLE hangend nachtkastje aan bed hout TEAM 7
€ 235,00
Zwevend kernbeuken houten nachtkastje met lade Amsterdam | Bedaffair
prijsaanbieding € 328,95
Normale prijs € 387,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »