Waarom een topper op je matras?

Naast extra comfort en een diepere slaap is er een andere reden om een topper te overwegen. Door het gebruik van een natuurlijke topper van Bedaffair wordt het onderliggende matras beschermd en zal het een beduidend langere levensduur hebben, omdat deze niet in aanraking komt met transpiratie of andere nare geurtjes.

Een duurzame topper maakt het verschonen van beddengoed een stuk makkelijker door de soepelheid en lichtgewicht. Ook het luchten van het handelbare topdekmatras is daarom veel eenvoudiger. Bedaffair heeft zelfs een wasbare 100% paardenhaar topdekmatras in de collectie en volledig recyclebare natuurlatex toppers met een hoes van heerlijk tencel!

Advies voor de juiste topper voor jouw matras

Heb je een te hard matras?

Als jouw huidige matras te hard ligt, maar nog te goed en nieuw is om deze te vervangen, dan zijn er toppers die het liggen comfortabeler maken zonder dat je een nieuw matras hoeft aan te schaffen.

Een voorbeeld hiervan is een natuurlatex topper met een zachtere kern. Zo krijg je een zachter en duurzamer ligcomfort, een gezonde nachtrust en hoef je niet direct een ander duur matras aan te schaffen. 

 Bekijk hier natuurlatex toppers > 

Heb je een te zacht matras?

Lig je vaak te zacht, en krijg je daarvan nek of rugklachten als je wakker wordt? Een te zacht matras geeft dan te weinig ondersteuning voor je lichaam. Indien de zachtheid van het matras niet tè ernstig is, kan dit met een dik paardenhaar topper die verstevigend werkt, iets steviger gemaakt worden.

 Bekijk paardenhaar toppers > 

Wil je de puntelasticiteit behouden?

Voor de kenners onder ons, hebben we tips om de puntelasticiteit van je matras optimaal te kunnen behouden. Voor een nog langer leven voor jouw matras. Wij adviseren een topdekmatras die de flexibiliteit van jouw matras niet afvlakt.

Bedaffair heeft fijne onderdekens en topdekmatrassen die de puntelasticiteit van jouw matras ondersteunen en bijdragen aan een heerlijk ligcomfort.

Bekijk toppers voor puntelastische matrassen >

 

Natuurlijke toppers van hoogwaardige kwaliteit bij Bedaffair

Paardenhaar en natuurlatex toppers

Al ruim 12 jaar zijn topdekmatrassen / toppers een must-have in de slaapwereld. De dunnere topdekmatras ligt op het gewone matras en worden toppers, opdekmatrassen of dekmatrassen genoemd. Een topdekmatras zorgt voor een hoger ligcomfort en een zachter gevoel, om lekkerder en dieper van te slapen.

Er worden veel verschillende topdekmatrassen en toppers aangeboden. Dus welke is het meest geschikt voor jou? Dat hangt af van jouw lichaam en je wensen.

Hier geven we je wat algemene informatie over toppers. Wil je meer persoonlijk en specifiek advies?

 

 Neem contact op