Natuurlatex Toppers

3 producten

 • SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm
  prijsaanbieding € 527,00
  Normale prijs € 753,00
 • Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex
  € 619,00
 • Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
  € 486,00

Natuurlatex topper of topdekmatras

Natuurlatex toppers zijn duurzame toppers / topdekmatrassen. Ze geven je ook een extra zacht en ondersteunend aanrakingsvlak, beschermt je matras, geeft hoge kwaliteit en ventileert. Ontdek het belang van een goede ventilatie, de beste kwaliteit en het inademen van gezonde lucht.

Bij Bedaffair zijn we gespecialiseerd in natuurlatex opdekmatrassen en toppers van natuurlijke materialen. Bedaffair heeft een collectie opdekmatrassen van ecologische en biologische materialen in verschillende lengte- en breedte maten. We werken met standaard maten en daarnaast kunnen we elke gewenste afmeting op maat maken.

Neem contact op!

De eigenschappen van de natuurlatex toppers

Een duurzaam topdekmatras of topper van natuurlijke materialen heeft unieke en prettige eigenschappen wat slapen betreft.

 • Het ventileert buitengewoon. Wat zorgt voor droog en comfortabel slapen.
 • Geen last meer van een hinderlijke midden naad tussen matrassen.
 • Omdat je matras wordt afgeschermd door de topper, kan deze veel langer meegaan dan de gemiddelde levensduur.
 • Puur natuurlijke materialen houden de lucht schoon en zuiver en zijn vrij van gifstoffen.

Waarom een natuurlatex matrastopper?

Natuurlatex toppers van 100% natuurlijke materialen zijn een uitkomst voor iedereen die kampt met rugklachten tijdens de slaap. Deze toppers, vervaardigd uit het sap van de rubberboom, bieden een uitzonderlijke ondersteuning en drukverlichting door zich perfect aan te passen aan de contouren van het lichaam. De natuurlijke elasticiteit van natuurlatex helpt bij het gelijkmatig verdelen van het lichaamsgewicht, wat cruciaal is voor het verlichten van drukpunten en het ondersteunen van de ruggengraat. Dit kan leiden tot een significante vermindering van rugpijn en een verbetering van de algehele slaapkwaliteit. Bovendien zijn deze toppers hypoallergeen, antibacterieel en bestand tegen huisstofmijt, wat bijdraagt aan een gezondere slaapomgeving. Het gebruik van 100% natuurlijke materialen maakt deze toppers niet alleen milieuvriendelijk, maar zorgt ook voor een duurzaam en ademend slaapoppervlak dat natuurlijke ventilatie bevordert. Hierdoor blijf je de hele nacht door comfortabel, wat de toppers ideaal maakt voor mensen met rugklachten die op zoek zijn naar een natuurlijke en ondersteunende slaapoplossing.

Meer weten over onze duurzame impact? Lees hier meer.

Bedaffair, Designed by Nature