Tencel topper topmatras eco natuurlatex Team 7

Tencel topper topmatras eco natuurlatex Team 7

Een heerlijk, soepele, comfortabele tencel topper van TEAM 7. De 100% natuurlijke Vita Talalay natuurlatex is omhuld met een tijk van duurzaam, plantaardig, ademend en ventilerend tencel. Dus extra fijn om op te slapen. Bovendien is de tencel tijk lekker dik, de tijk is gemaakt van maar liefst 600 g/m2.

De tencel tijk is wasbaar op 60 gr. en makkelijk af te halen doordat de rits aan 4 zijden is bevestigd. De topper heeft een opstaande rand, waar de rits aan de bovenkant is bevestigd.

De totale hoogte van het TEAM 7 tencel topdekmatras is 6 cm.

TIP: Lees hier over de bijzondere eigenschappen van Tencel.

Bekijk ook deze circulaire recyclebare Bedaffair topper van natuurlatex en tencel.

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFicATIES van de TEAM 7 topdekmatras:

Merk: Team 7 
Type: Vita Talalay natuurlatex topdekmatras met tencel tijk
Afmetingen: 1- en 2 persoons in vele lengte- en breedtematen.
Kleur: wit
Kern: 4 cm 100% Vita Talalay natuurlatex
Tijk: 50% tencel, 50% maïs, wasbaar tot 60 graden
Totale hoogte topmatras: 6 cm
Geschikt voor: iedereen

Zorg voor een goede bescherming van uw topper met een goede hoeslaken, van biologische kwaliteit.

Keerbaar: de topper is keerbaar.
Onderhoud: Laat uw natuurlijk latex topmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topmatras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het topmatras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.

Bekijk ook deze circulaire recyclebare Bedaffair topper van natuurlatex en tencel.

OVER DIT TENCEL VITA TALALAY NATUURLATEX TOPDEKMATRAS

Maak uw bed in een oogwenk nog veel comfortabeler met de TEAM 7 tencel talalay natuurlatex topper. Een soepele laag puur tlalay natuurlatex omhuld met een elastische zachte tencel tijk, zorgt voor heerlijke laag extra comfort en bescherming voor uw matras. Natuurlatex is een geweldig materiaal om op te slapen: door de grote veerkracht en elasticiteit ondersteunt het altijd daar waar nodig.

VERBETER UW BED

Een Vita Talalay natuurlatex eco topper voegt u niet alleen extra comfort toe aan uw bed. Er zijn veel praktische redenen om een topper aan te schaffen. Zo bent u verlost van de soms hinderlijke naad tussen twee 1-persoons matrassen, maakt u een te hard matras zachter, wordt uw bed opmaken veel makkelijker met een bijpassende topper molton en topper hoeslaken en zorgt u ervoor dat de hygiene verbeterd wordt en uw matras langer meegaat. Daarnaast kan een natuurlijk latex topper zorgen voor een betere gewichtsverdeling en ondersteuning. Goede redenen denken wij.

ZUIVER NATUURLIJK LATEX

De 4 centimeter dikke laag Vita Talalay natuurlatex heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topper prima ademt en u het niet te warm krijgt. Rondom de natuurlatex kern hebben we een mooie, dikke flexibele tencel tijk aangebracht. Zacht, puur, sterk vocht absorberend en ademend. Direct comfort, omdat de tencel tijk van het TEAM 7 topdekmatras snel de warmte van uw lichaam aanneemt.

ANTI ALLERGISCH

Van belang is ook dat de Vita Talalay natuurlatex èn de tencel tijk van het TEAM 7 topdekmatras van nature anti-bacterieel en anti-allergeen is.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Paardenhaar topdekmatras Superior
€ 1.525,75
Normale prijs € 1.795,00
Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
€ 459,00
Normale prijs € 540,00
SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm
prijsaanbieding € 527,00
Normale prijs € 753,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »