Topper hoeslakens

15 producten

 • Topper hoeslaken lits jumeaux 180x210-220 cm zilvergrijs Kayori
  prijsaanbieding € 29,98
  Normale prijs € 59,95
 • SALE Kayori Topper Hoeslaken 180x210-220 cm SHIZU Antracite
  prijsaanbieding € 29,98
  Normale prijs € 59,95
 • SALE Kayori SHIZU topper hoeslaken ZILVERGRIJS 160x200 cm
  prijsaanbieding € 24,98
  Normale prijs € 49,95
 • Kayori Topper Hoeslaken ZAND SHIZU 180x210-220 cm
  € 59,95
 • SALE Kayori Topper Hoeslaken ZAND 160x200 cm GOTS
  prijsaanbieding € 24,98
  Normale prijs € 49,95
 • SALE Kayori topper hoeslaken ZAND 200x210-220 cm
  prijsaanbieding € 34,98
  Normale prijs € 69,95
 • Topper hoeslaken Antracite 160x200 cm | Kayori
  prijsaanbieding € 24,98
  Normale prijs € 49,95
 • Topper hoeslaken licht blauw Damai
  € 54,95
 • Topper hoeslaken Taupe bio katoensatijn Damai
  € 59,46
 • Topper hoeslaken Antraciet Damai biologisch
  € 69,95
 • Biologisch hoeslaken topdekmatras grijs Damai
  € 69,95
 • Topper hoeslaken licht grijs biologisch katoen Damai
  € 75,95

Biologische topper hoeslakens

Heb je een topper of topdekmatras? Dan heb je vast gemerkt dat een standaard hoeslaken te groot is om goed om het matras te passen. Een standaard hoeslaken heeft vaak niet de juiste maat om zowel je gewone matras als topper te omvatten. Het hoeslaken trekt de beide matrassen te strak, waardoor het comfort van het duurzame matras af kan nemen. Het ideaalst is om het matras en de topper op te maken met een eigen hoeslaken.

Voor topmatrassen zijn er speciale topper hoeslakens. Deze zijn precies afgestemd op de maten van jouw topdekmatras, waardoor je altijd een mooi opgemaakt duurzaam bed hebt.

Wat is een topper?

Een topper, ook wel topdekmatras of oplegmatras genoemd, wordt voornamelijk bovenop een matras gelegd. Het is geïntroduceerd bij boxsprings en wordt dan ook vaak een ‘boxspring topper’ genoemd. Een topper verzacht het aanrakingsvlak van een matras en verhogen comfort. Bedaffair's dikke topper kunnen een te hard matras heerlijk comfortabel maken. En als derde toppers zorgen voor een langere levensduur van je matras en/of boxspring, aangezien de topper transpiratievocht opneemt. Van koudschuim en traagschuim topper matrassen is transpiratievocht de grootste vijand. De zouten en zuren in zweet tasten het schuim aan en dat is waarom matrassen van synthetisch schuim slechts 8 jaar meegaan en kuilen vertonen.

Duurzame en/of vegan matrassen en toppers van natuurlijke materialen, omhuld met wol, hennep of biologisch katoen zijn niet duurder dan gemiddelde kwaliteitsmerk en gaan veel langer mee. Een topper is een relatief dun matras, vooral wanneer je het vergelijkt met een gewoon matras. De gemiddelde dikte van een topper ligt tussen de 5 en 10 centimeter, terwijl standaard matrassen maat tussen de 14 en 25 centimeter dik zijn. De dikte is belangrijk om comfort te kunnen geven. Omdat reguliere topdekmatrassen van traag schuim en koud schuim veel klachten geven over teveel warmte en/of teveel zweten, raden wij deze duurzame toppers af. Bedaffair kiest voor eco duurzame toppers van natuurlijke materialen die jouw een goede en heerlijke nachtrust geven.

Welk hoeslaken voor een topper?

Dat een natuurlijke topper de levensduur van het onderliggende matras kan verlengen is natuurlijk een groot pluspunt. Om de duurzame topper goed te onderhouden adviseren wij een biologische topper molton beschermer en biologische hoeslaken te gebruiken. Een biologische molton en natuurlijke hoeslaken zijn eenvoudig te wassen en houd jouw duurzame topper lang schoon en fris. Gedurende de nacht transpireren we en gemiddeld verliezen mensen een halve liter vocht per nacht. Het is een fijn idee dat de bio molton en eco hoeslaken het zweet absorberen. Een goed passende bio molton en hoeslaken is een slimme keuze. Kies voor een goede bescherming een natuurlijke hoeslaken dat geschikt voor een topmatras; het zogeheten biologische topper hoeslaken.

Wat is er lekkerder dan een schoon en fris topper hoeslaken op je bed? Onze eco topper hoeslakens zijn gemaakt van het zachtste 100% biologisch en/of fairtrade katoen, helemaal schoon en gifvrij. De eco hoeslakens zijn verkrijgbaar in verschillende materialen: van zacht en luxe biologisch katoen satijn tot koel en knisperend bio percal katoen. In alle gevallen geldt: duurzame verwennerij voor jouw natuurlijke huid.

Het biologisch katoen uit de Bedaffair collectie wordt verbouwd door kleine, biologisch werkende boeren in India en Pakistan. De boeren werken schoon en veilig en krijgen een eerlijke prijs. In jouw hoeslaken zie je dat terug aan het GOTS en Fairtrade logo. Wat is er lekkerder dan een schoon en fris bio topper hoeslaken op je bed? Onze duurzame topper hoeslakens zijn gemaakt van het zachtste 100% biologisch en/of fairtrade katoen, helemaal schoon en gifvrij.

Biologische topper hoeslakens in diverse kleuren beschikbaar

Uiteraard kunt je het biologische hoeslaken kopen in de kleur waar je naar zoekt. In standaard wit of in zwart, net als in een aantal andere kleuren zoals bijvoorbeeld zand, taupe, groen, blauw, roze en bruin. Een ecologische hoeslaken om jouw duurzame boxspring topper mooi mee op te maken, of voor een bijzonder contrast ten opzichte van het bed of de bed frame die je gebruikt.

Bekijk op jouw gemak op de online Bedaffair website naar de verschillende mooie natuurlijke duurzame slaap producten of kom langs in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel bij Haarlem. De grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux. Bedaffair biedt een ruim aanbod in biologisch katoen satijn of percal fairtrade en biologisch katoenen bedlinnen. Een fijne keuze voor een duurzaam topmatras hoeslaken, zodat je daar heerlijk op in slaap kunt vallen.

Natuurlijke topper hoeslakens voor eenpersoons of tweepersoons afmetingen

De topmatras hoeslakens binnen het beddengoed zijn er voor volwassenen. Dankzij de diverse afmetingen en de verschillende uitvoeringen. Bekijk bijvoorbeeld de topper hoeslakens in 160x200, in 180x200 en zelfs in 200x200. En ben je op zoek naar een hoeslaken voor een 1-persoonsbed? Gebruik dan 80x200 of 90x200, afhankelijk van de breedte van het matras. Voor de lengte kun je standaard gebruik maken van 200/220, waarbij de grootste maat goed geschikt is als het duurzame matras langer is dan de gebruikelijke 200 cm.

Bekijk naast onze eco topmatras hoeslakens bijvoorbeeld ook de biologische dekbedovertrekken in de diverse materialen. Een belangrijke categorie binnen ons biologische bedlinnen om het eco bed daar op een mooie, luxe en vooral duurzame manier mee op te maken.

Eco topper hoeslakens online

Je kunt je duurzame topper hoeslakens online kopen, direct bij ons uit de eigen voorraad. Bestel de maten en materialen die je nodig heeft, dan gaan wij er voor je mee aan de slag. We maken de verzending snel in orde. Zodat je snel heerlijk in slaap kunt vallen op een duurzaam topper hoeslaken.

Meer weten over onze duurzame werkwijze? Bekijk hier onze impact.

Bedaffair, Designed by Nature