Toppers

6 producten

 • SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm
  prijsaanbieding € 527,00
  Normale prijs € 753,00
 • Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex
  € 560,00
 • Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
  € 459,00
 • Topdekmatras handgemaakt Elegance
  € 845,75
 • Splittopper van natuurlijke materialen Superior
  Prijs op aanvraag
 • Paardenhaar topdekmatras Superior
  € 1.525,75

Ecologische toppers op maat 

De duurzame topdekmatrassen / toppers van Bedaffair voegen direct extra natuurlijk comfort toe aan jouw duurzame matras.

Daarnaast heb je met een topper nooit meer last van een middennaad bij 2 matrassen naast elkaar.

  Bekijk de Bedaffair reviews  

De opbouw van de 100% natuurlijke toppers

We hebben een ruim aanbod van verschillende eco toppers met natuurlijke materialen. Kies uit:

90x200 of 180x200 toppers van natuurlijke materialen

Toppers van 90x200 tot 180x200 gemaakt van natuurlijke materialen zoals biologisch katoen, natuurlatex, biologisch scheerwol of paardenhaar bieden een unieke combinatie van comfort, duurzaamheid en ecologische verantwoordelijkheid. Deze toppers zijn ontworpen om een extra laag zachtheid en ondersteuning te bieden, terwijl ze tegelijkertijd de luchtcirculatie verbeteren en een optimale temperatuurregulatie bieden gedurende de hele nacht. Biologisch katoen staat bekend om zijn ademend vermogen en vochtabsorptie, terwijl natuurlatex uitblinkt in duurzaamheid en veerkracht. Biologisch scheerwol biedt een natuurlijke temperatuurregulatie, en paardenhaar wordt gewaardeerd om zijn uitzonderlijke ventilatie en duurzaamheid. Deze toppers zijn niet alleen comfortabel maar dragen ook bij aan een gezondere slaapomgeving door het gebruik van hernieuwbare en biologisch afbreekbare materialen.

Natuurlatex en paardenhaar topdekmatrassen

Natuurlatex en paardenhaar topdekmatrassen vormen de ultieme keuze voor wie op zoek is naar superieur comfort en een milieuvriendelijke slaapoplossing. Natuurlatex, gewonnen uit de rubberboom, biedt een ongeëvenaarde elasticiteit en drukverlaging, waardoor het zich perfect aanpast aan de contouren van het lichaam en tegelijkertijd een uitstekende ondersteuning biedt. Paardenhaar staat bekend om zijn natuurlijke veerkracht en vochtregulerende eigenschappen, waardoor het topdekmatras een optimale luchtcirculatie en een droog slaapklimaat garandeert. Deze combinatie van materialen levert niet alleen een topdekmatras op dat comfort en ondersteuning biedt, maar ook bijdraagt aan een gezondere en meer duurzame levensstijl. De natuurlijke eigenschappen van zowel natuurlatex als paardenhaar zorgen voor een verkoelend effect in de zomer en een warme, isolerende laag in de winter, wat resulteert in een perfecte slaapervaring het hele jaar door.

Meer weten over onze duurzame werkwijze? Lees hier meer.

Bedaffair, Designed by Nature