Paardenhaar Toppers

3 producten

 • Topdekmatras handgemaakt Elegance
  € 995,00
 • Splittopper van natuurlijke materialen Superior
  Prijs op aanvraag
 • Paardenhaar topdekmatras Superior
  € 1.795,00

Paardenhaar topdekmatrassen

Een van de beste en natuurlijke materialen voor in jouw duurzame slaapkamer is paardenhaar. Doordat de paardenhaar hol van binnen is, kan er een ventilerende luchtstroom doorheen.

Dit zorgt voor een optimale ademende kwaliteit. Daarnaast geeft de holle structuur van paardenhaar een soepel, ondersteunend en comfortabel gevoel bij deze toppers. 

Ademende topper dankzij paardenhaar

Het grote ademende vermogen geeft tijdens zomer en winter een uniek comfortabel en droog, stabiel slaapklimaat. Paardenhaar toppers geven daarom ook veel comfort bij mensen die veel zweten in de nacht of reumatisch zijn. Het zorgt namelijk voor een stabiele, soepele en comfortabele temperatuur en ondersteuning. 

Hypoallergene kwaliteit van paardenhaar toppers

Voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt, schadelijke stoffen, huidproblemen hebben (eczeem, psoriasis en neurodermatitis) zijn paardenhaar matrassen ook ideaal. De matrassen zijn namelijk 100% natuurlijk, vrij van irriterende (gif)stoffen en huismijt krijgt geen kans om in dit droge bedklimaat te overleven.

De voordelen van paardenhaar toppers op een rij:

 • Paardenhaar houdt je koel in de zomer en warm in de winter
 • De constante temperatuur is comfortabel, ondersteunend en het is bewezen dat je daarvan beter en dieper slaapt. Oftewel, eindelijk 's ochtends fris en uitgerust wakker
 • Paardenhaar voorkomt overmatig transpireren, klamheid en koude vochtplekken.
 • Paardenhaar 'ademen' als het ware nieuwe lucht in en ventileren vochtige lucht uit de matrassen waardoor een perfecte slaapomgeving ontstaat.
 • Paardenhaar verlaagt luchtvochtigheid in bed.
 • Paardenhaar voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed. De oplossing voor overgevoeligheidsreacties, gezondheidsklachten en allergie of astma.

Productie van onze paardenhaar toppers

Bij de productie worden de haren gesponnen en gekruld. Daarna volgt een langdurig stoomproces om de veerkracht en het natuurlijk karakter te behouden en te vergroten. Zo gebruikt Bedaffair de natuurlijke kwaliteiten van het paardenhaar optimaal.

Behoefte aan persoonlijk keuze advies van onze ambachtelijke beddenmakers? Neem contact met ons op.

Bedaffair, Designed by Nature