Onze mobiel, draadloze babyfoon, tv, tablet en computer zijn niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden. We zijn verbonden met de digitale wereld. Ondanks de bereikbaarheid is de manier waarop we met draadloze, stralings, apparaten omgaan wellicht toe aan wat specifieke aandacht. Zeker waar het baby’s en kleine kinderen aangaat. Studie omtrent draadloze straling van de Zwitserse federale overheid 2007 heeft hoofdpijn bij kinderen vastgesteld. Er zijn veranderingen in het verloop van de hersengolven zichtbaar middels een EEG. Mobiel telefoneren van de moeder beïnvloedt ook de hartactiviteit van de ongeborene.

Kwetsbaarheid

De beleving  van baby’s is niet gescheiden van de omgeving. Hun hele lichaam is een en al hoog sensitief zintuig. Baby’s zijn kwetsbaar en bovenal sociaal. Baby’s kunnen hun waarnemingen niet bewust verwerken, ze zijn weerloos. Hun enige anker, hun enige zekerheid, is het emotionele contact met de dichtst bijstaande mensen. Als we de verlangens van baby’s leren lezen, voeren ze ons naar een heel nieuwe waarneming van de wereld. Hun verlangen naar rust, eenvoud en herhalen kan ook de ouders een nieuwe levenskwaliteit bieden. Om, tegenwoordig, echter afstand te doen van mobiel, babyfoon, tv en computer in het bijzijn  van baby’s, heeft men niet alleen veel liefde en respect, maar ook kennis  van de werking nodig. De nieuwste kennis op het gebied van onderzoek, is dat de gevolgen zeer schadelijk zijn, als het gaat om straling in de eerste levensmaanden.

Bekijk hier onze Duurzame & Natuurlijke kindermutsen tegen straling >

Bekijk hier ons kinderdekbed van 100% turf tegen straling>


Hoe draadloze straling van wifi, mobiel of babyfoon werkt

Mobieltje en draadloze babyfoons zijn zeer praktisch, maar ze hebben ook negatieve werking. Daar is al meer over bekend. Draadloze straling is belastend en schadelijk, en hoe jonger het kind hoe schadelijker draadloze straling is. Het lichaam en de geest van het kind is veel gevoeliger als dat van een volwassene. De meeste straling wordt via het hoofd opgenomen, dat notabene bij kleine kinderen in verhouding veel groter is dan dat van een volwassene. Twintig seconden mobiel bellen wijst uit dat ons bloedbeeld verandert en rode bloedlichaampjes laat klonteren. (www.diagnose-funk.org)

De Salford-studie beschrijft potentiële hersenbeschadigingen door de opening van de bloed-hersen-barrière. Salford houdt vroege dementie en alzheimer voor mogelijk. De studie omtrent draadloze straling van de Zwitserse federale overheid 2007 heeft hoofdpijn bij kinderen vastgesteld. Er zijn veranderingen in het verloop van de hersengolven zichtbaar middels een EEG. Mobiel telefoneren van de moeder beïnvloedt ook de hartactiviteit van de ongeborene. Met deze conrete aanwijzingen adviseren wij ouders in het bijzonder aan, om (vaker) afstand te doen van draadloze communicatie.

In een ander recent onderzoek (Belpomme 2016)  werden verhoogde gehaltes van het CRP-eiwit, dat ontstekingen veroorzaakt en tot Alzheimer kan leiden bij mensen gevonden de beweren te lijden aan EMV (ziekte door elektromagnetische straling).