Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Kinderkussen katoen LENA biologisch Prolana

Meer Views

Kinderkussen katoen LENA biologisch Prolana

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 49,90

Een eerste kussen van katoen voor uw kind of peuter van het Duitse kwaliteitsmerk Prolana. Gevuld met 250 gram biologisch katoen. Veilig, vrij van schadelijke stoffen en heerlijk om op te slapen. Het kinderkussen katoen LENA is wasbaar op 60 graden. 


Het kinderkussen katoen LENA heeft een prachtige doorgestikte hoes van biologisch katoen satijn. In het midden is het kinderkussen katoen dunner en lager, ideaal voor kleine kinderen en peuter. Want het hoofdje blijft beschermt en goed liggen. De randen van het kinderkussen katoen zijn aan de randen wat verhoogd. Om uw kindje een veilig en geborgen gevoel te geven.


Eigenschappen kinderkussen biologisch katoen


Kussenhoes: biologisch katoen satijn doorgestikt met extra katoenen vlies
Vulling: 250 gram vulling biologisch katoen
Afmeting: 40x60 cm
Vulling naar keuze: biologisch katoen of wol
Geschikt voor allergie: Ja, wasbaar op 60 graden (vulling verwijderen.
Andere kwaliteiten: vochtregulerend, koel, huidvriendelijk


- Passende kussenbeschermer en kussensloopje? Kussenslopen in alle maten: klik hier>


GOTS gecertificeerd katoen  Biologisch katoen

Levertijd: Direct leverbaar

levertijd Direct leverbaar

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN KINDERKUSSEN KATOEN LENA:


Merk: Prolana
Type: kinderkussen katoen Lena
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen satijn doorgestikt met katoen vlies
Vulling: 100% biologisch katoen
Maat: standaard 40x60 cm
Vorm: rechthoekig, platter aan de binnenkant, wat hogere randen aan de buitenkant
Vulgewicht: 250 gram


Anti-allergeen: Ja
Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw.
Reiniging: Wasbaar op 60 graden. Check het waslabel.
Keurmerken: Biologische katoen (kbT)
Tijk: Biologisch katoen (kbA)


HET SCHONE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN


Het 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat uw overtrek 100% eco is. Beter voor u, uw kind en beter voor de wereld. 


HET EERLIJKE VAN 100% FAIRTRADE KATOEN


Prolana verwerkt bij de productie van haar kinderkussen, onderdekens uitsluitend biologisch en fair trade katoen. Prolana werkt samen met kleine katoenboeren in India. Het katoen is ingekocht volgens eerlijke handelsvoorwaarden, waardoor de boeren hun toekomst in eigen hand kunnen nemen. De eerlijke prijs geeft ze de ruimte om zelf aan de slag te gaan met milieuverbeteringen en sociale vooruitgang, zoals scholing voor hun kinderen. Daar wordt de wereld beter van vinden wij. En dat slaapt een stuk lekkerder.


DE PREMIUM KWALITEIT VAN PROLANA


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Corona nieuws

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken, zo normaal mogelijk. Bezoekt u ons online of in de showroom? Ons team staat voor u klaar.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Kom Privé Winkelen bij Bedaffair!

De hele winkel voor u alleen? Dat kan bij Bedaffair! Omdat wij begrijpen dat het een uitzonderlijke periode is, waarin het dagelijks leven snel is veranderd. Wil Bedaffair u zo goed mogelijk helpen én zo veilig mogelijk. En daarom biedt Bedaffair speciaal voor u de mogelijkheid voor Privé Winkelen aan. Uiteraard geheel vrijblijvend. Uw adviseur, tevens beddenmaker of één van Bedaffair's eigenaren, zal u persoonlijk ontvangen in onze ruime, schone en veilige 800m2 showroom met een heerlijk kopje koffie of thee. Wij zullen u  alleen of samen met uw partner, als enige klant, verwelkomen in onze winkel. Een heerlijk en rustig moment voor u zelf dus. Uiteraard nemen wij gedurende uw bezoek de gepaste afstand van 1,5 meter in acht.
Uw persoonlijke adviseur zal u begeleiden in uw oriëntatie naar een persoonlijk matras advies op maat, de beste bedbodem of een compleet bed of boxspring. Zoals u weet is ons volledige assortiment duurzaam en vrij van schadelijke stoffen welke door de keurmerken gewaarborgd worden.
Wij doen er dan ook alles aan om ervoor te zorgen dat u ons veilig en prettig kunt bezoeken, fysiek of online. Ons team is er voor u. Bezoek ons, geheel vrijblijvend, in een privé setting. We doen het samen.
Reserveer nu: Klik hier en maak direct een afspraak voor Privé winkelen bij Bedaffair >

  • Het Bedaffair team neemt alle hygiënemaatregelen en advies over deurbeleid zoals het RIVM adviseert. Zodat u veilig, hygiënisch en prettig onze winkel kunt bezoeken.
  • Bestelt u liever online? Geen probleem. Neemt u dan contact met ons op voor een advies op maat wat betreft matraskeuze. Ook kunt u op veel matrassen proefslapen. Wij bezorgen gratis in Nederland en nemen alle verplichte hygiënemaatregelen in acht.

Eventuele veranderingen zullen wij naar u communiceren via webshop, Facebook en Instagram.

TIP: Dit scherm wegklikken? Dat kan via het kruisje of door buiten dit scherm te klikken. Veel plezier met shoppen en oriënteren op de Bedaffair webshop!