Aanhangtafeltje LOOP tafeltje bed Holzmanufaktur

Aanhangtafeltje LOOP tafeltje bed Holzmanufaktur

Het LOOP aanhangtafeltje is enorm praktisch. Handig en makkelijk in gebruik: u kunt zelf bepalen waar u het tafeltje aan het bed hangt. Het LOOP aanhangtafeltje past op elk ledikant met breedte 2,5 - 4 cm. Creëer een stijlvol effect: het tafeltje is geschikt voor de prachtige duurzame Holzmanufaktur bedden en de Auronde bedden van Auping.

Het LOOP tafeltje is gemaakt van puur massief hout en veredeld met natuurlijk oliën en was. En houdt de lucht in uw slaapkamer dus wel vrij van schadelijke stoffen.

Prijs op aanvraag
Omschrijving

SPECIFICATIES AANHANGTAFELTJE LOOP:

Merk: Holzmanufaktur
Type: Loop
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten (kernbeuken, beuken, esdoorn, wildeiken, eiken, kersen, wild noten, noten)
Afgewerkt: Biologisch olie en het was van Naturhaus Rosenheim
Hoogte: 30 - 41 cm en 42 - 48 cm
Breedte: 50 of 60 cm
Diepte: 34 cm

STEL UW IDEALE DUURZAME HOLZMANUFAKTUR BED SAMEN MET HET LOOP TAFELTJE

De duurzame massief houten bedden van Holzmanufaktur zijn op veel manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Met of zonder hoofdbord, verhogen van de bedpoten of door de stijlvolle toevoeging van het LOOP tafeltje. Het tafeltje is verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten. Zo kunt u een tafeltje kiezen in de kleur van uw Holzmanufaktur bed, maar ook in de kleur van een Auping Auronde. Een contrasterende kleur kan overigens ook erg mooi zijn.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN AANHANGTAFELTJES EN NACHTKASTJES

Voor het onderhoud van het massief houten design tafels en bijzettafels, bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »