Aanhangtafeltje LOOP tafeltje bed Holzmanufaktur

Aanhangtafeltje LOOP tafeltje bed Holzmanufaktur

Het LOOP aanhangtafeltje is enorm praktisch. Handig en makkelijk in gebruik: u kunt zelf bepalen waar u het tafeltje aan het bed hangt. Het LOOP aanhangtafeltje past op elk ledikant met breedte 2,5 - 4 cm. Creëer een stijlvol effect: het tafeltje is geschikt voor de prachtige duurzame Holzmanufaktur bedden en de Auronde bedden van Auping.

Het LOOP tafeltje is gemaakt van puur massief hout en veredeld met natuurlijk oliën en was. En houdt de lucht in uw slaapkamer dus wel vrij van schadelijke stoffen.

Prijs op aanvraag
Omschrijving

SPECIFICATIES AANHANGTAFELTJE LOOP:

Merk: Holzmanufaktur
Type: Loop
Materiaal: massief hout
Houtsoorten: verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten (kernbeuken, beuken, esdoorn, wildeiken, eiken, kersen, wild noten, noten)
Afgewerkt: Biologisch olie en het was van Naturhaus Rosenheim
Hoogte: 30 - 41 cm en 42 - 48 cm
Breedte: 50 of 60 cm
Diepte: 34 cm

STEL UW IDEALE DUURZAME HOLZMANUFAKTUR BED SAMEN MET HET LOOP TAFELTJE

De duurzame massief houten bedden van Holzmanufaktur zijn op veel manieren aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Met of zonder hoofdbord, verhogen van de bedpoten of door de stijlvolle toevoeging van het LOOP tafeltje. Het tafeltje is verkrijgbaar in 8 verschillende houtsoorten. Zo kunt u een tafeltje kiezen in de kleur van uw Holzmanufaktur bed, maar ook in de kleur van een Auping Auronde. Een contrasterende kleur kan overigens ook erg mooi zijn.

ONDERHOUD VAN MASSIEF HOUTEN AANHANGTAFELTJES EN NACHTKASTJES

Voor het onderhoud van het massief houten design tafels en bijzettafels, bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

HOLZMANUFAKTUR

Al meer dan 35 jaar perfectie

Het bedrijf Holzmanufaktur is in 1979 opgericht als meubelmakerscollectief. Het op een menselijke samenwerken met elkaar en het onderling vertrouwen is nog altijd de basis van de gemeenschappelijke scheppingskracht. Op dit moment zijn er meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens, een kokkin en wisselende stagiaires actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap. Voor inspiratie kunt u in onze webshop de collectie bekijken. Ook is er een prachtige brochure beschikbaar.

Meer informatie
levertijd 6 - 8 weken

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »