Bank voor achter het bed hout Close-it slaapkamer bankje Dormiente

Bank voor achter het bed hout Close-it slaapkamer bankje Dormiente

Een handig en prachtig slaapkamer bankje voor achter het bed. Met een bank voor achter het bed creëer je extra zitruimte in de slaapkamer. Om 's ochtends je sokken en schoenen aan te doen. Of kleding en magazines neer te leggen en als verlengstuk van je nachtkastje. Het voeteneind bankje Close-it van Dormiente is verkrijgbaar in 7 verschillende houtsoorten. De bank voor achter het bed wordt van massief hout gemaakt en is afgewerkt met natuurlijke olie.

Houten slaapkamer bankje voor achter het bed

  • Afmetingen van 40x140x40 cm (hxbxd)
  • Optie: natuurlijk zitkussen van 67x40 cm. verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren (kleurstalen aanwezig in de showroom).
  • Massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten.
Omschrijving

Specificaties van het houten slaapkamer bankje Close-It

Merk: Dormiente
Type: Bedbankje Close-it
Afmetingen: 40 cm hoog, 140 cm lang en 40 cm diep
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: kernbeuken, beuken, alpenden hout, eiken/wilden eiken geolied, eiken wit gepigmenteerd, eiken/wild eiken bianco, kersen en noten.
Afwerking: Indien niet in wit is het hout met natuurlijke olie behandeld.
Optie: Zitkussen, verkrijgbaar in diverse dessins en kleuren (kleurstalen aanwezig in de showroom).

Massief hout uit duurzaam beheerde bossen

Het bedbankje Close-it van Dormiente is een toonbeeld van duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, vervaardigd uit massief hout afkomstig uit duurzaam beheerde bossen. Elk stuk hout wordt zorgvuldig geselecteerd om niet alleen de hoogste kwaliteit en duurzaamheid te garanderen, maar ook om de ecologische voetafdruk te minimaliseren. De natuurlijke olieafwerking, toegepast op elke houtsoort behalve de wit gepigmenteerde opties, benadrukt de unieke textuur en warmte van het hout, terwijl het tegelijkertijd beschermt en de levensduur verlengt. Door te kiezen voor dit bankje, steun je duurzaam bosbeheer en breng je een stukje natuur in je slaapkamer.

Aanpasbaar bankje in diverse houtsoorten

Het Close-it bedbankje van Dormiente biedt een scala aan personalisatieopties, met keuze uit 10 verschillende houtsoorten, variërend van kernbeuken tot notenhout. Deze verscheidenheid stelt je in staat het bankje perfect af te stemmen op je bestaande slaapkamerinterieur of juist een nieuw accent toe te voegen. Of je nu kiest voor het warme karakter van kersen of de moderne uitstraling van wild eiken geolied, elk stuk hout brengt zijn eigen unieke sfeer. Met de optie voor een zitkussen, beschikbaar in diverse dessins en kleuren, biedt het Close-it bankje niet alleen een praktische zitplek maar ook een stijlvolle aanvulling op je slaapkamer.

Dormiente bij Bedaffair

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

Duurzaamheid bij Dormiente

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »