Bedaffair Bed Mika Massief Hout

Bedaffair Bed Mika Massief Hout

Het houten bed Mika is luxe van eenvoud. Simpele lijnen, heldere vormen en eerlijk materiaal. Puur design dat in werkelijk alle slaapkamers past. Handgemaakt van massief hout uit duurzaam beheerde Duitse bossen. Met puur vakmanschap.

De houten poten van zijn een simpel en stijlvol detail van houten bed Mika. Eenvoud is hier ware luxe. Mika is een houten bed met minimalistisch design dat de slaapkamer een persoonlijke, natuurlijke stijl geeft.

Duurzaam hoogwaardig hout met minimalistisch design

Het hout komt uit FSC gecertificeerde bossen, oftewel duurzaam beheerde bossen. Wij leveren alleen de beste kwaliteit, bij Bedaffair gaat dat samen met duurzaamheid. Zo slaap je zorgeloos, stijlvol en gezond in uw nieuwe duurzame houten bed.

Omschrijving

Productspecificaties houten bed Mika

Merk: Bedaffair
Type: Mika
Materiaal: Massief kern beuken hout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 42 cm
Optie: 3 typen hoofdborden

Het houten bed Mika is exclusief duurzame matrassen en ergonomische houten lattenbodems.

Duurzaam houten bed met het FSC keurmerk

Bedaffair's massief houten bedden zijn duurzaam. We bezorgen altijd een gezonde slaapomgeving. De bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen (FSC gecertificeerd). Bedaffair laat de bomen tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in elke slaapkamer behouden.

Lees hier meer over de wonderen van duurzaam hout >

Ambachtelijke kwaliteit en met de hand gemaakt in Duitsland

Elk massief houten bed van Bedaffair is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Duitse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Bedaffair van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Bedaffair bed.

Het Mika bed is ook duurzaam in levensduur

Bedaffair creëert houten bedden van duurzame waarde. Robuust, hoogwaardig hout schenkt Bedaffair bedden een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt duurzaam hout.

Persoonlijke montage en levering aan huis

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage van het houten bed door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel bezichtigen op Heemstede (Haarlem). Vrij parkeren voor de deur.

Afbeelding met bed wijkt af qua kleur. Kleurstalen zijn in onze duurzame beddenwinkel aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 4 - 6 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Massief houten bed Mika met hoofdbord
€ 1.476,00
Normale prijs € 1.640,00
MASSIEF HOUTEN BED AMSTERDAM EIKEN WILD
€ 2.429,10
Normale prijs € 2.699,00
Team 7 houten bed SESAM horizontale spijlen
€ 1.762,00
Dormiente KB_23 massief houten bed
€ 1.394,10
Normale prijs € 1.549,00

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »