Boxspring Elegance van natuurlijke materialen Bedaffair

Boxspring Elegance van natuurlijke materialen Bedaffair

De Nederlandse handgemaakte boxspring Elegance van Bedaffair vormt de beste garantie voor een duurzaam, comfortabel en buitengewoon ventilerend slaapsysteem. De boxspring is volledig te personaliseren, met natuurlijke materialen.

Wat je voelt als je op de Elegance ligt is dat je gedragen wordt. Vlij je neer op de boxspring en je lichaam wordt aangenaam ondersteund. Precies genoeg zodat je getild wordt door het bed en de ruggenwervel en de spieren optimaal kunnen rusten.

De beste natuurlijke materialen

In de natuurlijke boxspring Elegance zien we de beste natuurlijke materialen terugkomen, die nooit in aanraking zijn geweest met pesticiden en chemicaliën. Paardenstaarthaar, biologische Franse merino wol, biologisch Nederlandse hennepvezel en biologisch katoen.

Je kiest de stoffering zoals zacht Italiaanse recyclet wol of luxe Engels fluweel.

Exclusiviteit in de details

Als laatste detail krijgt je matras jouw naam. Een hoogst persoonlijk meesterwerk.

Wil je weten hoe die uitzonderlijke exclusiviteit aanvoelt?

Probeer het zelf in onze 800 m2 showroom in Heemstede.

Eigenschappen van de duurzame boxspring Elegance

 • 30+ jaar levensduur
 • Exclusief maatwerk en op alleen op order
 • Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, biologisch gecertificeerd en voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
 • Latex en schuimvrij

 

Verkrijgbaar vanaf € 4.590

 

Nu tijdelijk met 15% lentekorting

Prijs op aanvraag
Omschrijving

Personalisatie en persoonlijke aandacht

De duurzame boxspring 'Elegance' van natuurlijke materialen bezit een uniek, gepatenteerd, Zweeds veersysteem dat zich kan aanpassen aan elke lichaamsvorm en ook de ondersteuning geeft waar nodig. In dit pocketvering matras is een speciale geïntegreerde zachte schouderzone ingebracht. Een drukverlagende schouderzone biedt een correcte ondersteuning van de ruggenwervel. Een juiste ondersteuning kan fysieke slaapklachten verhelpen, zoals rugpijn of nekpijn bij opstaan.

Bij het kiezen van een gepersonaliseerde eco boxspring van natuurlijke materialen bij Bedaffair.nl krijg je àltijd persoonlijke aandacht en wordt u deskundig geadviseerd door een èchte vakman. Elke natuurlijke boxspring van het Bedaffair wordt persoonlijk voor jou op maat gemaakt in ons ambachtelijk beddenatelier en is daarom een uniek handgemaakt boxspring bed.

Technische Specificaties van de boxspring van natuurlijke materialen Elegance

Boxspring 'Elegance'

Hoogte: 58 cm (inclusief topdekmatras 5 cm, matras 20 cm, bodem 24 cm en aanbevolen bedpoten 9 cm)

Materialen: 13 cm hoog uitgebalanceerd Zweeds pocketvering systeem, royale lagen biologisch katoen, veerkrachtig gekruld duurzaam paardenstaarthaar , pure biologische Franse merinowol en biologisch hennep vezel.

Topper 'Elegance'

Materialen: Kern van 100% dik gekruld duurzaam paardenhaar, 100% zuivere biologische scheerwol, 100% biologisch katoenen matrashoes

Voordelen van de Boxspring Elegance

 • 30+ jaar levensduur.
 • 100% aanpasbaar: poten, kleuren, hardheid, afmetingen, stofkeuzes. 
 • Eerlijk advies van de ambachtelijke beddenmaker.
 • Vrij van plastics en rubbers zoals traagschuim, polyether en (natuur)latex.
 • Duurzaam: volledig composteerbare comfortlagen
 • Alle soorten maatwerk is mogelijk, neem hiervoor contact met ons op.
 • Voor de keuze van kleuren en stoffering van uw bed hebben we een uitgebreide stoffencollectie.
 • Je kan in onze showroom in Heemstede je persoonlijke keuze maken of een stofstaal opvragen.
 • Onze meubelstoffering is gemaakt van 100% katoen of gemengd met linnen of canvas.

Natuurlijke stofferingen van de boxspring

Bedaffair heeft keuze uit honderden natuurlijke meubelstoffen. De prijzen zijn inclusief stof Bilbao, een prachtige duurzame katoen/canvas meubelstof in tientallen kleuren. In onze showroom vindt u stoffen met diverse designs, kleuren en structuren.

Ook is het mogelijk u eigen stoffen aan te leveren door een interieurarchitect of stylist. Speciale maatvoering van de eco boxspring en bijzondere uitvoeringen zijn op aanvraag ook altijd mogelijk.

Onze gepatenteerde Zweedse veersystemen

De Bedaffair boxspring Elegance van natuurlijke materialen bezit een uniek, gepatenteerd, Zweeds veersysteem dat zich kan aanpassen aan elke lichaamsvorm en ook de ondersteuning geeft waar nodig. In de Elegance pocketvering matras is een speciale zachte schouderzone ingebracht, welke op verzoek nog verder aangepast kan worden. Een juiste schouderzone geeft drukverlaging bij de schouders en ondersteuning van de ruggenwervel. En dat is een waarborg om elke ochtend fris en energiek wakker te worden.

Ons authentiek handgesponnen en gekruld paardenstaarthaar

De Bedaffair authentiek ambachtelijke beddenmakers gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit paardenhaar voor onze pocketveer matrassen en toppers: Zo is ons paardenstaarthaar 2-3 langer dan de standaard normen. Het paardenstaarthaar wordt gesponnen in zeer strakke strengen, waardoor het na het ontwarren gegarandeerd extra veerkrachtig is. Het exclusieve paardenstaarthaar van Bedaffair wordt schoon gewassen en is op natuurlijke wijze is behandeld met plantaardige olie. Deze gehele bewerking vindt plaats in de Alpen.

Lees hier meer over de voordelen van paardenhaar in je boxspring.

De duurzame luxe van onze hennep

Hennep is een Europees gewas, het groeit voornamelijk in Noord Frankrijk, België en Nederland. Het wordt lokaal verbouwd en heeft geen lange zeereis nodig zoals katoen, kapok of tencel. Bedaffair’s hennepvezel wordt gebruikt als drukverdeler in uw bed. De hennepvezel is hol, wat bijdraagt aan een optimale koele ventilatie en de zomer èn isolerende warmte in de winter.

Hennep of cannabis groeit zonder gebruik te maken van pesticiden, herbiciden of fungiciden. Zo weet u dat u onder gezonde, schone slaap.

Lees hier uitgebreide informatie over de impact van hennep

Het schone van 100% biologisch katoen

U slaapt altijd pesticiden vrij op een Bedaffair matras of topdekmatras. Ons 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat bed 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kan je het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel bezichtigen in Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via de bushalte Cruquiusweg om de hoek.

Paardenhaar boxsprings

Paardenhaar boxsprings voor iedereen een ware duurzame luxe zijn, en voor mensen die veel transpireren of aan reuma lijden een ware uitkomst zijn. Het biedt namelijk enorm veel comfort. Onze paardenhaar eco boxsprings helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, ook voor mensen die reageren op huismijt, schadelijke stoffen, en bij diverse huidproblemen. Lees hier meer over de voordelen van paardenhaar in jouw natuurlijke boxspring.

Meer informatie
levertijd ca 4 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Bedaffair boxspring Superior
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »