Salontafel HI! bijzettafel hout en glas en leeslamp optie Team 7

Salontafel HI! bijzettafel hout en glas en leeslamp optie Team 7

De nieuwe salontafel HI! van Team 7 is door haar veelzijdigheid al direct een fijne huisgenoot. De bijzettafel heeft een elegante houten onderstel en kan geleverd worden met een houten blad of een glazen blad. Typerend voor hi! is het houten onderstel dat doorloopt over de rand van het tafelblad. Het startpunt voor slimme extra uitbreidingen. De hoogwaardige verbinding van de afzonderlijke massief natuur houten poten en al even mooie ambachtelijk pen-en-gat-verbindingen.

Kenmerkend van het merk Team 7 zijn de details: De elegante eco lederen bies van de basisuitvoering is behalve een designtoets ook een handige greep om de hi! te verplaatsen. En in combinatie met het leeslampje oftewel draai-, kantel- en richtbare ledverlichting wordt de hi! een echte hi!-light in de woon- of slaapkamer als perfecte leeslamp.

Extra:
- Gewicht: slechts 1,6 kg
- strakke ambachtelijke pen-gat-verbindingen
- massief natuurhout

Bekijk hier de gehele collectie duurzame houten nachtkastjes & bijzettafels >

Omschrijving

Specificaties van bijzettafel / salontafel HI!:

Merk: Team 7
Type: Salontafel / bijzettafel
Houtsoort: Massief natuur hout, keuze uit eiken, eiken witte olie en noten
Afwerking: Natuurlijke plantaardige olie
Afmetingen: 
hoogte: 50 cm
breedte: 39 doorsnede blad
leeslamp: 100 cm hoog, 35 cm breed

Voor het beste onderhoud van de houten bijzettafel adviseren wij deze natuurlijke meubelolie van hoge kwaliteit >

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk TEAM 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij TEAM 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke TEAM 7 meubel.

Bekijk hier de gehele duurzame slaap collectie van Team 7 >

Duurzaam en waardevast

TEAM 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt TEAM 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Bijzettafel design SIDEKICK 70 cm hoog nachtkastje boxspring TEAM 7
€ 546,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »