Vegan kussens

8 producten

 • Sluimerrol Kapok Java VEGAN | Bedaffair
  € 21,68
 • Dormiente Nekkussen Natuurlatex
  € 49,00
 • Hennep Kussen Natuurlijk Biologisch | Bedaffair
  prijsaanbieding € 126,65
  Normale prijs € 149,00
 • Speltkaf kussen biologisch
  € 69,95
 • Dormiente vormvast kussen Orthopillo
  € 119,00
 • Hoofdkussen katoen vegan biologisch gewatteerd
  € 63,71
 • Latex hoofdkussen FLEXOPILLO MED natuurlatex kussen Dormiente
  € 109,00
 • Kapok hoofdkussen kussen met Java kapok vulling
  € 74,95

De Vegan kussens van Bedaffair geven je keuze in het kiezen van jouw favoriete plantaardige kussen. Onze vegan kussens worden lokaal in Nederland en Duitsland gemaakt. De vegan kussens in onze collectie zijn ecologisch verantwoord en worden zonder dierlijke grondstoffen geproduceerd.

Wat is speciaal aan de vegan kussens van Bedaffair?

Bij de keuze voor een vegan lifestyle zijn veel producten voorzien van ingrediëntenlijst. Helaas is dat bij matrassen, kussens en dekbedden niet het geval. Om de zoektocht naar vegan kussens, dekbedden en matrassen, die passen in een vegan levensstijl, makkelijk te maken heeft Bedaffair alle vegan producten gespecificeerd. Op deze pagina vindt u alle vegan hoofdkussens, kussens en lichaamskussens.

Bedaffair heeft een duurzame werkwijze. Onze volledige collectie voor de slaapkamer is vrij van schadelijke stoffen en vrij van plastic. Het ondersteunen van biodiversiteit, ecologie en natuur vinden wij extreem belangrijk. En daarom zijn ook onze vegan kussens, hoofdkussens en lichaamskussens biologisch en bevatten ze geen dierlijke grondstoffen. Om deze reden de vegan kussens uit de Bedaffair collectie het meest geschikt voor mensen die vegan leven. Onze vegan kussens hebben een tijk van 100% biologisch katoen en een knusse vulling van 100% plantaardige natuurlijke materialen. Alle vegan kussens worden in Europa gemaakt, Nederland en Duitsland om precies te zijn. Lokaalmeesterschap noemen we dat.

Onze duurzame vegan kussens zijn gemaakt van diverse materialen, puur bedoeld voor een zachtere en aangename vegan slaapbeleving.

Bedaffair kiest voor natuurlijke vegan kussens die gemaakt zijn duurzame biologische materialen. Onze collectie is opgebouwd uit:

Natuurlatex kussens
Katoenen kussens
Hennep kussens
Kapok kussens
Warmte kussens
Sluimerrollen

Wilt je persoonlijk keuze advies? Neem gerust contact met ons op. Onze ambachtelijke beddenmakers helpen graag.

Meer weten over onze duurzame werkwijze? Lees hier meer over onze impact.