Boxspring Grand Deluxe van hoogwaardige natuurlijke materialen Bedaffair

Boxspring Grand Deluxe van hoogwaardige natuurlijke materialen Bedaffair

Bedaffairs Grand Deluxe boxspring is een indrukwekkend bed. Een combinatie van traditioneel meubelmakers vakmanschap, ergonomie en jarenlange kennis van natuurlijke materialen. Meester beddenmaker. Het is een meesterwerk geworden.

 

Hoogwaardig verensysteem, natuurlijke materialen en duurzaam massief hout

Onder het oppervlak gaat een gepatenteerd Zweeds verenpakket schuilt een combinatie van de beste natuurlijke materialen en het geheel wordt gedragen door een massieve eiken hardhouten frame met geïntegreerde meubelpoten. Dit bedframe wordt exclusief op maat gemaakt en kan ook uitgevoerd worden in bijvoorbeeld massief noten.

 

De Grand Deluxe is een gepersonaliseerde boxspring

Ervaar het bed in de grootste winkel op het gebied van natuurlijk slapen in Heemstede (Zuid Haarlem). En maak kennis met de vele beschikbare opties voor personalisatie van jouw Grand Deluxe.

 

Eigenschappen van de Bedaffair boxspring

  • 30+ jaar levensduur
  • Exclusief op maat gemaakt en op alleen op order
  • Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, biologisch gecertificeerd en voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
  • Latex en schuimen vrij

 

Nu tijdelijk met 15% lentekorting

 

Omschrijving

Technische specificaties natuurlijke boxspring Grand Deluxe

 

Hoogte: 74 cm (inclusief topdekmatras 10 cm, matras 24 cm, bodem 29 cm en frame met geïntegreerde bedpoten)

 

Luxe boxspring op maatwerk

Onze bedden worden exclusief voor jou op maat gemaakt in ons Nederlands authentieke werkplaats.

 

Exclusief en persoonlijk: jouw naam op jouw boxspring matras

Jouw Bedaffair bed is zo exclusief en persoonlijk, dat jouw matras, jouw naam krijgt.

 

Diverse hoogwaardige natuurlijke stofkeuzes

Kies uit verschillende stoffen en tientallen kleuren. De hoogwaardige Spaanse recycled katoen stoffen zijn altijd zonder extra kosten verkrijgbaar. De 100% gerecyclede Italiaanse wol en Engels fluweel geldt een toeslag. Het is mogelijk om, in overleg, eigen stof aan te leveren.

 

Keuze uit houtsoort, design en afwerking bij de massief houten bedpoten

Het bed wordt geleverd met Bedaffair standaard bedpoten, maar je kunt je bed ook personaliseren aan jouw wensen met meubelpoten waarbij je zelf materiaal, afwerking en design bepaalt.

 

Maak een showroom afspraak >

 

De gepatenteerde Zweedse veersystemen

De Bedaffair boxspring Grand van natuurlijke materialen bezit een uniek, gepatenteerd, Zweeds veersysteem dat zich kan aanpassen aan elke lichaamsvorm en ook de ondersteuning geeft waar nodig. In de Deluxe pocketvering matras is een speciale zachte schouderzone ingebracht, welke op verzoek nog verder aangepast kan worden. Een juiste schouderzone geeft drukverlaging bij de schouders en ondersteuning van de ruggenwervel. En dat is een waarborg om elke ochtend fris en energiek wakker te worden.

 

Authentiek handgesponnen en gekruld paardenstaarthaar

De Bedaffair authentiek ambachtelijke beddenmakers gebruiken uitsluitend de beste kwaliteit paardenhaar voor onze pocketveer matrassen en toppers: Zo is ons paardenstaarthaar 2-3 langer dan de standaard normen. Het paardenstaarthaar wordt gesponnen in zeer strakke strengen, waardoor het na het ontwarren gegarandeerd extra veerkrachtig is. Het exclusieve paardenstaarthaar van Bedaffair wordt schoon gewassen en is op natuurlijke wijze is behandeld met plantaardige olie. Deze gehele bewerking vindt plaats in de Alpen.

 

Lees hier meer over de voordelen van paardenhaar in je boxspring.

 

De natuurlijke luxe van onze hennep

Hennep is een Europees gewas, het groeit voornamelijk in Noord Frankrijk, België en Nederland. Het wordt lokaal verbouwd en heeft geen lange zeereis nodig zoals katoen, kapok of tencel. Bedaffair’s hennepvezel wordt gebruikt als drukverdeler in uw bed. De hennepvezel is hol, wat bijdraagt aan een optimale koele ventilatie en de zomer èn isolerende warmte in de winter. Hennep of cannabis groeit zonder gebruik te maken van pesticiden, herbiciden of fungiciden. Zo weet u dat u onder gezonde, schone slaap.

 

Lees hier uitgebreide informatie over de impact van hennep

 

Het schone van 100% biologisch katoen

U slaapt altijd pesticiden vrij op een Bedaffair matras of topdekmatras. Ons 100% biologisch katoen uit India is nooit in aanraking geweest met pesticiden en andere nare chemicaliën en daardoor schoon, veilig en huidvriendelijk. Het voldoet aan de strenge eisen van de Global Organic Textile Standard (GOTS). U weet dus zeker dat bed 100% eco is. Beter voor u en beter voor de wereld. Zeker als u weet dat voor bijvoorbeeld een 1-persoons overtrek gemiddeld een kilo nare chemicaliën nodig is.

 

Levering en bezorging

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel bezichtigen te Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via
openbaar vervoer vanaf station Hoofddorp en Haarlem.

 

Maak een showroom afspraak >

Meer informatie
levertijd ca 4 - 6 weken

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »