Christian Fischbacher Hoeslaken UNI SATIN 31-40 cm matras

Christian Fischbacher Hoeslaken UNI SATIN 31-40 cm matras

Voor deze exclusieve katoen satijnen hoeslakens gebruikt het Zwiterse Christian Fischbacher uitsluitend, de hoogste kwaliteit, gecertificeerd lang vezelige Supima katoen. Slechts 3% van de katoen wereldproductie mag deze exclusieve Zwitserse katoen certificering dragen. De Uni Satin hoeslakens van Christian Fischbacher zijn dan ook veel duurzamer en hebben een veel langere levensduur dan de gemiddelde katoensatijn hoeslakens.

Het fijne garen wordt middels de "Zwitserse instelling" tot het beroemde Fischbacher Satijn geweven. De combinatie van luxe garens, de speciale Zwitserse weefkunst en, als laatste stap, de veredeling behouden de Christian Fischbacher hoeslakens een bijzondere en elegante glans.

De Christian Fischbacher hoeslakens zijn met 100 g/m2 veel zachter, lichter en duurzamer dan andere katoen satijn hoeslakens.

Door de exclusiviteit van dit produkt wordt het hoeslaken custom-made gefabriceerd, waardoor de levertijd 5 tot 7 weken is.

LET OP: De hoeslakens worden exact op de hoekhoogte van uw matras gemaakt. Na uw bestelling nemen wij contact met u op voor de exacte hoogte van uw matras of u kunt de hoekhoogte van uw matras bij bestelling noteren.

Omschrijving

Hoogwaardige kwaliteit van satijn hoeslakens

Bij Bedaffair begrijpen we dat een hoeslaken meer is dan een simpel stuk stof. Het geeft zacht slaapcomfort en geeft een langere levensduur aan je matras. De Christian Fischbacher hoeslakens zijn ontworpen om het matras te beschermen tegen vocht en slijtage, terwijl ze een ademende barrière vormen die bijdraagt aan een hygiënische en verkwikkende nachtrust.

Kenmerken van de lang vezelige katoen hoeslakens

De Christian Fischbacher hoeslakens zijn vervaardigd uit de fijnste lang vezelige pumina katoen met Zwiterse certificering. Slechts 3% van de katoen wereldproductie krijgt deze certificering. Deze zeer hoge kwaliteit katoen wordt in Zwitserland geweven. De bekwame ambachtslieden van Zwitserland hebben een unieke instelling in de weefmachine waarme de garens gewoven worden in het beroemde satijn van Christian Fischbacher.

Exclusieve personalisatie van Christian Fischbacher hoeslakens

De Christian Fischbacher hoeslaken uit de Bedaffair collectie worden exclusief voor u op maat gemaakt. De  exclusieve hoeslakens kunnen voor matrassen van 31 cm hoog tot 40 cm gemaakt worden. Bij bestelling meet u de hoogte van uw matras op en vermeld dit op het bestelformulier. Doordat de Christian Fischbacher hoeslakens exclusief voor u op maat worden gemaakt, is de levertijd 5 - 7 weken. 

Duurzaam als standaard bij Bedaffair

Bedaffair staat voor een groene toekomst. De lang vezelige hoeslakens van Christian Fischbacher hebben een langere levensduur dan aangeboden standaard katoen hoeslakens én veel biologisch katoen hoeslakens. Lang vezelige katoen hoeslakens zijn geen goedkoop katoenen wegwerpproduct. Het is een product dat zuinig omgaat met katoen teelt en het is een product waar de consument zuinig mee omgaat, vanwege de prijs. En dit staat voor onze toewijding aan ecologische verantwoordelijkheid.

 

Ontdek meer van onze Bedaffair impact

Heb je persoonlijk slaapadvies nodig? Neem contact op

 

Bedaffair, designed by nature

Meer informatie
levertijd ca 5 - 7 weken

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »