Essenza Plaid Knitted Ajour Morning Swim 130 x 170 cm biokatoen

Essenza Plaid Knitted Ajour Morning Swim 130 x 170 cm biokatoen

De Essenza plaid in Morning Swim kleur is een fijne gebreide plaid. Enorm lieflijk en geeft een Franse flair aan je interieur. Breng in een handomdraai romantiek in je slaapkamer of woonkamer. De Essenza plaid is duurzaam, heerlijk zacht en gemaakt van biologische katoen. Zo maken we de wereld een beetje mooier en schoner. Deze plaid wil je!

De zachte plaid van biologisch katoen

De Essenza plaid in Morning Swim kleur is een betoverende toevoeging aan je huis, gekenmerkt door zijn fijne breiwerk en Franse flair. Gemaakt van duurzaam, biologisch katoen, biedt deze plaid een combinatie van zachtheid en romantiek voor je slaap- of woonkamer. ESSENZA HOME zet zich in voor eerlijke productie, met aandacht voor mens, milieu en maatschappij, en streeft naar een duurzame toekomst waarin iedereen goed en veilig kan werken.

 

Omschrijving

Specificaties Knitted Ajour plaid van Essenza

Materiaal: 100% biologisch katoen, GOTS gecertificeerd
Kleur: Fern yellow
Afmeting: 130x170 cm

Zacht biologisch plaid voor op het bed

De biologisch katoenen Essenza plaid is een prachtige aanvulling op elke slaapkamer. Vervaardigd uit duurzaam biologisch katoen, staat deze zachte plaid garant voor comfort tijdens het slapen. Met zijn stijlvolle ontwerp voegt het een laag van luxe en warmte toe aan je bed, perfect voor knusse nachten. 

Stijlvolle biologische plaid voor op de bank

De Essenza plaid, vervaardigd uit biologisch katoen, is de perfecte aanvulling op elke bank, combineert moeiteloos comfort, esthetiek met duurzaamheid. Zijn unieke, zachte textuur en de kwaliteit van het materiaal bieden niet alleen een extra laag warmte, maar versterken ook je inzet voor een duurzaam wooninterieur. Ideaal voor knusse avonden, deze plaid voegt een vleugje elegantie toe aan je woonkamer terwijl het de wereld een beetje beter maakt.

Meer over Essenza Home

ESSENZA HOME wil dat iederéén lekker kan slapen. Niet alleen jij, met behulp van hun heerlijk zachte beddengoed en fijne pyjama’s, maar ook de mensen die in de productieketen werken. Echt lekker slapen kan alleen als iedereen in de keten op een eerlijke manier wordt behandeld, goed en veilig zijn werk kan doen en een leefbaar loon ontvangt zodat hij of zij goed voor zichzelf en voor de familie kan zorgen. Daarom doet Essenza haar best om met zoveel mogelijk zorg en aandacht voor mens, milieu en maatschappij te produceren, en werkt daarmee aan een eerlijke en duurzame toekomst.

Essenza is continu bezig haar organisatie – en met name hun ontwikkel- en productietraject – verder te verduurzamen en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen over alle schakels in de keten heen. Ze is er echter nog niet. Duurzaamheid moet een kernbegrip in de hele productieketen worden. Dat is een langdurig proces, maar ze gaan de goede kant op. Op naar een duurzame toekomst!

Bekijk hier de volledige collectie van ESSENZA HOME bij Bedaffair >

Meer informatie
Kleuren Lichtgroen
levertijd ca 3 - 5 werkdagen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Essenza sierkussen Knitted Ajour Morning Swim 30x50 cm
Prijs op aanvraag
Damai dekbedovertrek TAUPE katoen satijn biologisch
€ 83,95

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »