Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Meer Views

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 398,00

De beukenhouten lattenbodem voor zware mensen XXL bestaat uit een beukenhouten frame met 45 extra stevige bolstaande beukenhouten latten bedbodem. De lattenbodem of bedbodem XXL van Dormiente heeft een comfortzone in de schouder en een individuele lenden verstelling. De lattenbodem XXL is geschikt voor personen vanaf 120 kg. die een goed of stevig ligcomfort wensen van een stabiel en massief onbehandeld beukenhouten bedbodem.


XXL lattenbodem geschikt voor alle matrassen


De bolstaande versterkte gelamineerde latten zijn per 3 in het flexibele ophangsysteem bevestigd en dragen bij aan een zeer fijne aanpassing van de lichaamsproporties. De individuele hardheid instelling in de lendenen zorgen voor een bijzonder groot verend bereik van ca. 60 cm, zodat de wervelkolom juist kan worden uitgelijnd. Zowel onze pocketvering matrassen als natuurlatex matrassen zijn geschikt voor de lattenbodem en de keuze in juiste hardheid is slechts nog nodig om de druk op het lichaam weg te nemen.


De lattenbodem is voorzien van een 5-zone indeling, waarbij de middenzone individueel is in te stellen in hardheid.


De XXL beukenhouten lattenbodem van Dormiente is verkrijgbaar in een vlakke en handmatig verstelbare uitvoering. Bij de handmatig verstelbare uitvoering kan het hoofd- en voeteneinde trapsgewijs worden versteld. Een motorisch verstelbare XXL lattenbodem is ook mogelijk. Neemt u hiervoor contact met ons op.


Hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Deze informatie helpt u een handje >

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Belangrijke specificaties:


Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem voor zware mensen (vanaf 120 kg)
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9,5 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Latten: 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten met 15 3-weg-veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9,5 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone


Voordelen van lattenbodem XXL op een rij:


- Uiterst stabiel, massief, onbehandeld beukenhouten frame, hoogte ca. 9,5 cm (hoogste punt)
- 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten in 15 3-weg-veerelementen
- Individuele hardheids instelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone
- Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde


Voor wie geschikt?


- Zware mensen vanaf 120 kg
- Matrassen pocketvering en natuurlatex
- Alle soorten ledikanten met draaglatten, die minstens met 3 inlegdiepten hebben


DORMIENTE


In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.


MISSIE DORMIENTE


Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.


DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE


De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel