Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

Lattenbodem voor zware mensen XXL Dormiente bedbodem

De beukenhouten lattenbodem voor zware mensen XXL bestaat uit een beukenhouten frame met 45 extra stevige bolstaande beukenhouten latten bedbodem. De lattenbodem of bedbodem XXL van Dormiente heeft een comfortzone in de schouder en een individuele lenden verstelling. De hoogte van de lattenbodem is 9,5 cm (gemeten op het hoogste punt).

Beukenhouten lattenbodem voor zware mensen

De vlakke lattenbodem XXL S is getest op een belasting van 180 kg.

De XXL beukenhouten lattenbodem van Dormiente is verkrijgbaar in een vlakke en elektrisch verstelbare uitvoering. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Omschrijving

Belangrijke specificaties van de beukenhouten XXL lattenbodem

Merk: Dormiente
Type: Lattenbodem voor zware mensen (vanaf 120 kg)
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 9,5 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Latten: 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten met 15 3-weg-veerelementen
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 9,5 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone

Bekijk hier de duurzaamheid van het beukenhout >

Voordelen van de lattenbodem voor zware mensen op een rij

  • Uiterst stabiel, massief, onbehandeld beukenhouten frame, hoogte ca. 9,5 cm (hoogste punt)
  • 45 versterkte gelamineerde beukenhouten latten in 15 3-weg-veerelementen
  • Individuele hardheids instelling in de lendenzone
  • Schoudercomfortzone
  • Optie: verstelbaar hoofd- en voeteneinde

Voor wie is deze houten lattenbodem geschikt?

  • Zware mensen, de belasting van de lattenbodem is getest tot 180 kg
  • Matrassen pocketvering en natuurlatex
  • Alle soorten ledikanten met draaglatten, die minstens met 3 inlegdiepten hebben

XXL S lattenbodem geschikt voor alle matrassen

De bolstaande versterkte gelamineerde latten zijn per 3 in het flexibele ophangsysteem bevestigd en dragen bij aan een zeer fijne aanpassing van de lichaamsproporties. De individuele hardheid instelling in de lendenen zorgen voor een bijzonder groot verend bereik van ca. 60 cm, zodat de wervelkolom juist kan worden uitgelijnd. Zowel onze pocketvering matrassen als natuurlatex matrassen zijn geschikt voor de lattenbodem en de keuze in juiste hardheid is slechts nog nodig om de druk op het lichaam weg te nemen.

De lattenbodem is voorzien van een 5-zone indeling, waarbij de middenzone individueel is in te stellen in hardheid.

Dormiente lattenbodem bij Bedaffair

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

Bekijk hier de gehele slaakamer collectie van Dormiente bij Bedaffair >

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd ca. 4 - 6 weken

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »