TEAM 7 Bed LUNETTO met Houten Hoofdbord metaalvrij

TEAM 7 Bed LUNETTO met Houten Hoofdbord metaalvrij

Het TEAM 7 massief houten LUNETTO bed heeft een handgemaakt minimalistisch design. De fijne materiaal diktes van het LUNETTO bed laten de constructie er heel licht uitzien. Maar de complexe, traditionele houtverbindingen gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van TEAM 7 garanderen maximale stabiliteit en kwaliteit. Het duurzame houten hoofdbord van het LUNETTO bed heeft een dwars freeswerk voor een uniek design en gevoel zorgt.

U kunt kiezen tussen 8 verschillende houtsoorten. Van licht eikenhout tot donker warm notenhout, elke kleur voor elk slaapkamer interieur. 
Lees hier over de duurzaamheid van ons hout.

Echt Oostenrijks handwerk bij TEAM 7

Prachtig in verstek uitgevoerde hoekverbindingen benadrukken het hoge ambachtelijke vakmanschap waarmee het LUNETTO bed is gemaakt. Deze liefde voor het detail van TEAM 7 toont zich ook in de metaalvrije bedverbindingen die onze bedden de hoogste stabiliteit en kwaliteit verlenen.

Eigenschappen duurzaam houten bed LUNETTO van TEAM 7:

- Hoogte bedzijkant standaard 39,1 cm en comforthoogte 47,1 cm
- Inlegdiepte 16,2 cm
- Comforthoogte 47,5 (optioneel tegen meerprijs) / Standaardhoogte 39,5 cm
- Lengtematen mogelijk tegen meerprijs
- Beschikbaar in 8 verschillende kleuren houtsoorten

Metaalvrij / vrij van elektrosmog Gezond & duurzaam

Omschrijving

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED LUNETTO MET HOUTEN HOOFDBORD:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 8 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Heemstede)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten, vanaf 90 cm breed. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Inlegdiepte lattenbodem: 16,2 cm

Het massief houten metaalvrije bed LUNETTO aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ONDERHOUD VAN HET DUURZAAM DESIGN BED MET MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het duurzame bed van massief hout (metaalvrij) adviseren wij deze natuurlijke meubelolie van lijnzaad. Voor een gezonde natuurlijke lucht in de slaapkamer en een houten bed wat jarenlang meegaat.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze duurzame beddenwinkel bezichtigen te Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via bushalte Cruquiusweg.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Massief houten bed Mika met hoofdbord
€ 1.394,00
Normale prijs € 1.640,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »