TEAM 7 RILETTO bed met eco leer en houten hoofdbord

TEAM 7 RILETTO bed met eco leer en houten hoofdbord

TEAM 7 RILETTO bed is een duurzaam bed om van te dromen. Het zwevende houten bed is bekroond vanwege het moderne strakke design. De visuele lichtheid wordt versterkt door de fijne details van het RILETTO bed.

Het beste bed voor u is het belangrijkste element in uw slaapkamer. Investeer daarom in hoogwaardige kwaliteit wat vele jaren mee gaat en u een gezonde slaap brengt.

Informatie Duurzaam Houten RILETTO Bed

Hoofdbord
Het hoofdbord en de bed-zijkanten kunt u in eco leer of duurzaam hout laten uitvoeren.

Metaalvrij en Sterk
Traditionele, metaalvrije houtverbindingen zorgen voor een gezonde slaapomgeving.

Duurzame Houtsoorten
Beschikbaar in 7 verschillende houtsoorten en kleuren. Van licht eikenhout tot warm donker notenhout.

Afmetingen
Standaardhoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5 cm
Inlegdiepte: 17 cm

Met de massief houten bedden van TEAM 7 wordt slapen een totaal nieuwe ervaring. Elk duurzame houten meubel en bed van TEAM 7 wordt per bestelling, voor u met de hand gemaakt in Oostenrijk.  

Omschrijving

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED RILETTO:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 7 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Heemstede)
Afwerking: Biologische plantaardige olie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten, vanaf 140 breed. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op.
Hoogte: 39,5 cm
Optioneel comforthoogte: 47,5
Inlegdiepte lattenbodem: 17 cm

Let op: Het hoofdbord mét consoles wordt in 1 lengte geleverd. De afmeting is 330x98x10 cm. Bij bestellen bepalen of deze afmeting naar de slaapkamer te vervoeren is.

Het massief houten metaalvrije bed RILETTO aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

VAKMANSCHAP VAN JE DROMEN

Met het riletto bed maken onze ambachtelijke meubelmakers dromen waar. De ambachtelijke perfectie en de liefde voor het hout zijn zichtbaar in de vele details: de holkeel, gevormd in massief hout, als verbindingselement tussen hoofdeinde en bed. Maar ook de console die uitsluitend met traditionele metaalvrije verbindingen is gemaakt. Bovendien is het hoofdbord uit zuiver massief natuur hout en wordt smaller en fijner naar boven toe.

PERSONALISEER HET RILETTO BED NAAR UW SMAAK EN BEHOEFTE

Het RILETTO bed van TEAM 7 kan geleverd worden inclusief de stijlvolle consoles (zie foto). De consoles kunnen met een geïntegreerde lade worden uitgerust (saillant detail: in de lade wordt ook het leer of de stof verwerkt).

Het RILETTO bed kan volledig in hout geleverd worden of bewerkt met eco stof of eco leer. Verkrijgbaar in alle verschillende kleuren en structuren.

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 8 - 10 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Zwevend massief houten bed STEP-X met gebogen hoofdbord Holzmanufaktur
€ 1.782,00
Team 8 zwevend design bed float met leren hoofdbord
€ 3.450,00
Design bed Amerikaans notenhouten Swinq massief hout
Prijs op aanvraag
Design bed zwevend hout noten Comm ci
€ 2.445,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »