Hennep Dekbedden

4 producten

 • Natuurlijk Kinderdekbed. Vegan Kinderdekbed. Duurzaam biologisch Hennep bij Bedaffair.
  prijsaanbieding € 101,15
  Normale prijs € 119,00
 • Bedaffair Duurzaam Hennep Dekbed. Biologisch Natuurlijke Materialen.
  € 237,15
  Normale prijs € 279,00
 • Vulmateriaal Hennep 4 seizoenen Dekbed bij Bedaffair. Duurzaam Dekbed.
  € 577,15
  Normale prijs € 679,00
 • Zomerdekbed Duurzaam Bio Hennep bij Bedaffair
  € 271,15
  Normale prijs € 319,00

Hennep dekbedden 

Vegan en ecologische dekbedden

Hennep als dekbed is nieuw in Nederland. Terwijl het natuurlijke materiaal minstens zo oud is als katoen, en superieur in eigenschappen niet alleen voor ons eco-systeem maar zeker ook om onder te slapen.

 • Hennep neem vocht beter op en verdampt het vocht sneller dan katoen. Om deze reden biedt hennep een uitzonderlijk goede klimaatregulatie in vergelijking met andere plantaardige dekbedden.
 • Hennep is vrij van schadelijke stoffen. Het groeit zonder pesticiden, herbiciden en kunstmest.
 • Op de hennep vezel groeien geen bacteriën en schimmels en weer motten. De vezel heeft een natuurlijk afweersysteem dat werkelijk uniek is.
 • Hennep heeft een antistatische werking. Het weer stof af en is ideaal bij gevoeligheid voor elecrosmog.
 • Hennep neeemt geen geurtjes aan, zo blijft je dekbed altijd fris.
 • Voor een kilo hennep is de helft minder water nodig dan voor de teelt van 1 kilo katoen.
 • Hennep groeit lokaal in Europa en hoeft geen verre reizen te maken om verwerkt te worden.


Daarom ziet Bedaffair hennep als de vezel van de toekomst.

We hebben het allerpuurste hennep voor jouw dekbed gevonden, gemaakt van de beste kwaliteit hennep uit Nederland. Resultaat is dekbedden van een uitzonderlijke kwaliteit. Dit pure hennep is antiallergeen, voelt heerlijk, ademt uitstekend, is koel in de zomer en warm in de winter. Het complete productieproces, van teelt tot afgewerkt product, is op een ecologische manier verlopen. Puur en schoon.

Alle hennep dekbedden zijn gemaakt van de mooiste en sterkste vezels, helemaal ecologisch en vrij van chemicaliën. Iedere avond kan je onder jouw zachte, schone en duurzame dekbed heerlijk wegzakken in een gezonde, diepe slaap, die we in onze vaak drukke levens nodig hebben. Goed voor jou, goed voor de wereld.

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Eenpersoons of tweepersoons hennep dekbedden

Binnen de dekbedden collectie die je online kunt kopen of in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel de keuze uit eenpersoons en tweepersoons dekbedden.

Je kunt heel romantisch samen onder eenzelfde dekbed in slaap vallen of eenpersoons om er juist voor te zorgen dat jullie beiden een eigen keuze kunnen maken. 

Hennep dekbedden voor ieder seizoen en warmteklasse

Van een zomer, winter, tussen seizoenen, of voor de 4 seizoenen. Wij kiezen alleen voor de meest natuurlijke en diervriendelijke materialen. Met de duurzame dekbedden van Bedaffair maak je altijd een eerlijke keuze. Een fijn idee, om heerlijk ontspannen onder jouw natuurlijke dekbed in slaap te vallen. Voor de lente en voor de herfst, altijd een luxe dekbed voor 1 of 2 personen.

Door voor een eenpersoons of tweepersoons dekbed te kiezen, zorg je ervoor dat het bed de mooie en luxe uitstraling van een hotel krijgt. Op basis van natuurlijke, ecologische en vegan materialen, zodat je daarmee een eerlijke keuze maakt voor A-kwaliteit.

Voel het verschil in de showroom of bestel online

Bestel je favoriete hennep dekbed online in de webshop, of kom langs in de 800 m2 showroom van Bedaffair in Heemstede. Hier krijg je vrijblijvend en persoonlijk advies van onze experts.

Neem contact op

Bedaffair, Designed by Nature