Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente

Eco boxspring VEGA Special Edition natuurlijke materialen Dormiente

De eco boxspring VEGA Special Edition is een unieke eco boxspring van natuurlijke materialen voor een heel Speciale Prijs. Handgemaakt in de eigen werkplaats van Dormiente. Pure Duitse Pünktlichkeit dus. Èn puur natuurlijk. Dat ziet u en dat voelt u. De comfortabele 100% natuurlatex matrassen Mediform met biologisch katoenen tijk en dikke, zachte lagen biologische scheerwol. Het boxspring frame is gemaakt van massief onbehandeld grenen hout met sterke tandverbinding en opgebouwd met lagen flexibel kokos en verend natuurlatex. 

De VEGA Special Edition is een heerlijk comfortabele eco boxspring van natuurlijke materialen voor een heel aangename prijs. Slaapt u straks buitengewoon lekker?

De eco boxspring VEGA Special Editon aanbieding is inclusief:

- 100% Natuurlatex Mediform matrassen met biologisch katoen tijk 3A. (hardheid soft, medium of firm)
- Matrassen zijn dik omhuld met 750 gr/m2 biologische scheerwol
- Massief onbehandeld houten frame met duurzame vingerverbinding
- Hoofdbord
- Massief hardhouten beuken pootjes (keuze uit 2 typen)
- Stoffering (keuze uit 70 kleuren, kleurstalen zijn aanwezig in de showroom)

Extra: Het is mogelijk een ander Dormiente matras dan de Mediform te kiezen tegen meerprijs. Heeft u vragen? Neem direct  contact met ons op >

QUL gecertificeerd  Fair Trade natuurlatex  GOTS gecertificeerd biologisch textiel Streng getest op schadelijke stoffen

Omschrijving

Specificaties eco boxspring VEGA Special Edition:

Merk: Dormiente
Type: Boxspring Vega Special Edition
Materiaal: Bodem: 500 g/m2 biologische scheerwol, 2,5 cm flexibel gelatexeerd kokos, massief grenen houten frame met vingerverbinding.
Matrassen: 100% natuurlatex Mediform matrassen met biologisch katoenen tijk en gevuld 750 g/m2 biologische scheerwol.
Stoffering: keuze uit 70 kleuren van stofkeuze JAB NINETEEN/94. Kleurstalen zijn in de showroom aanwezig.
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: 140/160/180/200x200/210/220 cm.
Hoogte: bodem 35 cm + matras 17 cm = 52 cm totaal
Hoogte inclusief hoofdbord: ca. 96 cm

Opties met meerprijs:
- Een stevige Mediform matras (firm).
- Andere Dormiente matrassen dan de Mediform matras.
- Meubelpoten in konische vorm.
- Dubbele, afneembare stoffering

Goed om te weten: De eco boxspring VEGA Special Edition bezit niet alleen natuurlijke materialen, maar Biologisch gecertificeerde natuurlijke materialen. Gewoon zoals u van Bedaffair gewend bent. Immers, een boxspring van natuurlijke materialen betekent nog niet een boxspring van biologische materialen. Bedaffair ontzorgd; bij ons is elk bed 100% gifvrij.

GESTOFFEERD BED VAN 100% NATUURLIJKE MATERIALEN

Bedaffair's collectie bestaat uitsluitend uit bedden die u goed doen. Vrij van schadelijke stoffen. Vrij van plastics. De gestoffeerde bedden uit de collectie van Bedaffair zijn uitsluitend opgebouwd uit massief onbewerkt Europees hout. Het houten frame wordt omhuld met biologische wol, zodat de stoffering een zachte ondergrond heeft en niet kan beschadigen. Wol heeft meer positieve eigenschappen: het is brandwerend, het reinigt de binnenlucht en is vrij van schadelijke stoffen. Net als het massief houten frame van onze gestoffeerde bedden. En dat is wel anders met reguliere gestoffeerde bedden waarin MDF of spaanplaat wordt verwerkt, dat het giftige formaldehyde uitwasemt.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
levertijd ca. 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Bedaffair boxspring Superior
Prijs op aanvraag
eco boxspring elegance van bedaffair, luxe boxspring van hoge kwaliteit en handgemaakt. boxspring met topper en matras.
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »