Luxe Slaapbank ZEDULO 1 | 100% Eco van Hoge Kwaliteit Dormiente

Luxe Slaapbank ZEDULO 1 | 100% Eco van Hoge Kwaliteit Dormiente

De ecologische slaapbank ZEDULO 1 van Dormiente is niet alleen aan design en comfortabel zit- en slaapcomfort gedacht, maar deze unieke slaapbank is ook streng getest op schadelijke stoffen. En die zitten er dan ook helemaal niet in. Het praktische van de slaapbank ZEDULO 1 is dat de armleuning neergeklapt kan worden, waardoor er een volledig vlak slaapgedeelte ontstaat.

Wilt u links of rechts de armleuning? Wilt u de standaard meegeleverde beukenhouten blokpoot of geeft u de voorkeur aan een van de 4 andere houtsoorten. Daarnaast kunt u kiezen in de vorm conisch of cilinder? U bepaalt en personaliseert deze ecologische slaapbank zoals u het wenst.

Personaliseer Uw Duurzame Slaapbank

De slaapbank ZEDULO 1 kan gestoffeerd worden in vele kleuren en designs. Hieronder vindt u enkele voorbeelden. In onze showroom te Heemstede kunt u de stoffen natuurlijk allemaal zien en voelen. Er is altijd vrij en gratis parkeren voor de deur.

Let op: Bepaal en kies de kant van de zijleuning in de positie alsof u vòòr de bank staat.

Extra informatie:
- Frame massief hout
- Zit / slaapgedeelte: 2,5 cm kokos, 10 cm natuurlatex omhuld met biologische scheerwol
- Afmeting zitgedeelte: 80x150 cm
- Afmeting liggedeelte: 80x200 cm
- Standaard wordt de slaapbank uitgevoerd met 4x beukenhouten blokpoot

Meer weten over de duurzame impact van Bedaffair? Lees hier meer.

Omschrijving

Specifieke eigenschappen van slaapbank Zedulo 1:

Merk: Dormiente
Type: Slaapbank / zitsbank Zedulo 1
Afmeting: 
Zitgedeelte 80x150 cm
Liggedeelte: 80x200 cm
Afmeting kussens: ca 66x45x20 cm

Kleuren: ruime keuze in kleuren en designs van de stofstalen JAB Nineteen-94, JAB Hot Madison, Turing en Glenville (beschikbaar in de winkel)
Materialen: frame: massief onbehandeld grenen hout, 2,5 cm gelatexeerd kokos, 10 cm natuurlatex, 500g/m2 biologische scheerwol. 
Poten: Prijs in inclusief beukenhouten blokpoten. Tegen meerprijs keuze uit 4 verschillende poten en 4 houtsoorten.
Onderhoud: Gebruik een goede matrasbeschermer, zoals een molton of onderdeken, zodat uw slaapbank zo goed mogelijk droog blijft. Zo gaat uw slaapbank langer mee. Berg uw beddengoed op in de lade of ventilerende Bedaffair tassen. 

Duurzaam en ecologisch 

Een zitsbank / slaapbank met meer waarde:
- Vernieuwbaar materiaal (massief hout, katoen, kokos & natuurlatex).
- Alle katoen in onze producten is afkomstig van duurzame biologische landbouw. Dat betekent dat de katoen is verbouwd met minder water, geen kunstmest en zonder chemische bestrijdingsmiddelen, en dat de katoenboeren een hogere winstmarge krijgen. 

Lees hier meer over GOTS (biologisch katoen) >

Lees hier meer over QUL (duurzaam natuurlatex) >

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
1 Persoons slaapbank ZEDULO 2 bedbank Dormiente
€ 2.889,00
3 Zits bank  slaapbank Lounge S type H biologisch Dormiente eco
€ 4.457,00
Dormiente Slaapbank ZEDULO 3 Biologisch
€ 4.449,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »