Zitbank Slaapbank natuurlijke materialen ZEDULO 3 Dormiente

Zitbank Slaapbank natuurlijke materialen ZEDULO 3 Dormiente

De Dormiente Slaapbank ZEDULO, type 3, is in volledig gestoffeerd en tot in de detail afgewerkt. Binnenin heeft het een structuur met een massief houten frame en natuurlatex, omhuld met 100% scheerwol. Het bevat ook een uittrekmechanisme waardoor het altijd eenvoudig is om de bank om te vormen tot een bed. Zoals te zien zijn functionaliteit en kwaliteit twee belangrijke aspecten voor dit product van Dormiente. Het design is strak, mooi, maar ook comfortabel met veel keuze in stoffen. Al deze stofstalen zijn te zien in de showroom.

Duurzaam en milieuvriendelijk

Naast dat de slaapbank er goed uit ziet, hoogwaardige kwaliteit bevat en functioneel is, staat Dormiente ook bekend om zijn milieuvriendelijke materialen. De materialen waarmee deze slaapbank geproduceerd is zijn getest op milieuvriendelijkheid en schadelijke stoffen. Ook is de slaapbank opgebouwd uit schone, herbruikbare grondstoffen.

Kortom: De slaapbank ZEDULO type 3 van Dormiente is 100% natuurlijk en zorgt daardoor voor de perfecte, ontspannende en gezonde zit-en slaapcomfort. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu.

Bekijk hier de volledige collectie natuurlijke zitsbanken, eco slaapbanken en duurzame bankstellen >

Alles op een rij:

Afmeting zitvlak: 80x200 cm
Ligvlak: 130x200 cm
Zithoogte: 44
Zitdiepte: 80 + 17
Hoogte rugleuning: 67 cm

=> Gespreid betalen in 1-36 maanden is mogelijk bij online bestelling

100% natuurlijke materialen Gezond lig- en zitcomfort

Omschrijving

SPECIFIEKE EIGENSCHAPPEN ZEDULO SLAAPBANK:

Merk: Dormiente
Type: Slaapbank Zedulo 03
Afmeting: zitvlak 80x200 cm,  ligvlak130x200 cm, hoogte  44 cm, hoogte rugleuning 67 cm
Rugkussens: 3 van 66x45x20 cm
Decoratiekussens: 2 kussens van 40x40 cm
Kleuren: ruime keuze in kleuren en designs van de stofstalen JAB NINTEEN-94, JAB Hot Madison, Turin en Glenville (beschikbaar in de winkel)
Onderhoud: Gebruik een goede matrasbeschermer, zoals een molton of onderdeken, zodat uw slaapbank zo goed mogelijk droog blijft. Zo gaat uw slaapbank langer mee. Berg uw beddengoed op in de lade of ventilerende Bedaffair tassen.

DORMIENTE SLAAPBANK ZEDULO

De slaapbank ZEDULO bevat flexibele, zachte comfortabele snippers van natuurlatex omhuld met 100% biologisch scheerwol, ook heeft de slaapbank een massief houten frame. Daaarnaast is de bank volledig gestoffeerd en is er veel variatie in de stofsoorten om uit te kiezen. Ook bevat de bank een simpel uittrekmechanisme, het is daardoor eenvoudig omvormbaar tot een bed. Het design van het bed is strak, comfortabel en zacht.
Voor deze slaapbank zijn alleen milieugecontroleeerde en herbruikbare grondstoffen gebruikt tijdens het produceren. Alle stoffen zijn 100% natuurlijk en tot in detail verzorgd. Dit zorgt voor een aangename, comfortabele en gezonde zit- en slaapcomfort met hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij.  

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
1 Persoons slaapbank ZEDULO 2 bedbank Dormiente
€ 2.889,00
Dormiente Slaapbank ZEDULO 4 Biologisch
€ 4.099,00
Slaapbank ZEDULO 1 ecologisch biologisch Dormiente
€ 2.889,00
3 Zits bank  slaapbank Lounge S type H biologisch Dormiente eco
€ 4.457,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »