Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Circulaire matrassen

Bedaffair's circulaire matrassen collectie;de eerste volledig circulaire matrassen collectie ter wereld. En deze matrassen zijn niet alleen duurzaam, vrij van schadelijke stoffen, plasticvrij en dus heel vriendelijk voor onze aarde, ze laten je ook nog eens heerlijk slapen. Want door ons ruime aanbod en keuze in soft, medium of firm, vind je altijd een circulair biobased matras dat bij je past.

Elk matras van Bedaffair is opgebouwd uit de beste en zachtste natuurlijke materialen, ze bieden de beste ventilatie en laten je matras ademen. Zo wordt je nooit meer wakker op een klamme vochtige plek. Bovendien zijn natuurlijke materialen hygiënisch, anti-bacterieel en schimmelvrij. En dat is wel anders bij plastic matrassen gemaakt van polyester of PU (koudschuim en traagschuim).

Bekijk onze collectie circulaire biobased matrassen gemaakt van hernieuwbare grondstoffen online of bezoek ons in heemstede. Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel in de Benelux. In onze 800m2 winkel bieden we een collectie van biologische boxsprings, massief houten design bedden, natuurlijke matrassen en een ruime keuze in toppers, dekbedden en onderdekens.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.