Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

Meer Views

Natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus ecologisch Prolana

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 649,00

Geniet elke nacht weer van het natuurlatex matras SAMAR Comfort Plus van Prolana. De SAMAR Comfort Plus is een 1 zone matras. De 12 cm hoge kern biedt een stevig ligcomfort. In soft, medium of firm ligt qua gevoel in hardheid niet veel verschil. Een bedbodem (stugge of flexibele lattenbodem) kan enige flexibiliteit ondersteunen.


De matrashoes (tijk) is gemaakt van biologisch katoen. U kunt kiezen of u de comfortlaag in biologisch katoen wilt of in biologische wol.
Katoen geeft een steviger ligcomfort, is huidvriendelijk. Doch kan katoen minder vocht opnemen dan wol.
Wol ondersteunt de flexibiliteit van de puntelasticiteit van natuurlatex en kan 1,5 meer vocht opnemen dan het eigen gewicht zónder nat aan te voelen.


Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig (tussen lattenbodem en matras).
Tevens: Voor warmte gevoelige kinderen of kinderen die het snel zweten of warm hebben, adviseren wij een onderdeken van katoen of wol.


Fair Trade natuurlatex Bio katoen

* Vereiste velden

levertijd 4 weken

Belangrijke specifaties matras Samar Comfort Plus:


Merk: Prolana
Afmetingen: Alle standaard maten.
Kleur: Off white
Kern: 12 cm 100% natuurlatex
Tijk: 100% katoen. kbA gecertificeerd GOTS
keuze: gestept met 100% scheerwol kbT of met 100% biologisch katoen kbA
Kan plaatselijk worden gereinigd met zachte zeep en minimaal water.
Totale matrashoogte: 14 cm
Geschikt voor: Kinderen, licht gewicht rugslapers en buikslapers. En zijslapers, indien deze van stevig ligcomfort houden en niet te ver uitstekende schouders hebben.
Tot 85 kg


Advies: Dit matras heeft een matrasbeschermer nodig.
Tevens: Voor warmte gevoelige kinderen of kinderen die het snel zweten of warm hebben, adviseren wij een onderdeken van katoen of wol.


Keerbaar: Het matras is keerbaar.
Garantie: 3 jaar CBW garantie
Onderhoud: Laat uw matras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw matras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw matras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het matras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: QUL
Katoen en wol GOTS, kbA, kbT gecertificeerd (Kontrolliert biologische anbau, Kontrolliert biologische Tierhaltung)


Matras Samar Comfort Plus met comfortlaag biologische katoen of biologische wol


Hard of zacht, fris of lekker warm. Iedereen heeft een andere voorkeur als het gaat om de ideale natuurlatex matras. Met dit natuurlijke matras van Prolana kan je kiezen voor een matras die aan je persoonlijke wensen voldoet. De natuurlijke materialen in matras Samar Comfort Plus dragen bij aan een betere ventilatie, betere ondersteuning tijdens het slapen. Èn de natuurlijke matras is getest door het QUL Instituut en vrij van schadelijke en synthetische stoffen.


Comfortlaag wol: De Samar Comfort Plus matras is opgebouwd uit natuurlatex en zachte lagen van kbA gecertificeerd biologisch katoen en kbT gecertificeerde biologische wol. Dit zorgt er voor dat vocht optimaal wordt opgenomen en afgevoerd waardoor het matras schoon, droog en fris blijft. Dit betekent dat de gebruiker van het matras altijd droog en comfortabel slaapt.


Comfortlaag katoen: De matrashoes is gemaakt van 100% biologisch katoen en gestept (gewatteerd) met biologisch katoen. Het ecologische natuurlatex matras Samar Comfort Plus met katoen als comfortlaag heeft een steviger ligcomfort en een fijne ventilatie.


Matras SAMAR Comfort Plus Prolana met wasbare tijk


De matrashoes of tijk van het Prolana matras is gemaakt van 100% biologisch katoen en wasbaar op 60 graden. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergie.


Matrassen fairtrade en biologisch


Voor de natuurlatex matrassen van Prolana wordt Fair Trade rubber van FSC gecertificeerde rubberbomen gebruikt. De katoen is kbA gecertificeerd en afkomstig van biologische landbouw. Met de koop van een Prolana matras ondersteunt u dus de Fair Trade-Projecten van Fair Rubber.


De Premium kwaliteit van Prolana


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.


Vakmanschap


Alle Prolana eco matrassen worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten