TEAM 7 BED MYLON DESIGN MASSIEF HOUT

TEAM 7 BED MYLON DESIGN MASSIEF HOUT

Het Mylon bed van Team 7 heeft een minimalistisch design en een moderne stijl. De verfijnde uitstraling accentueert de hoge kwaliteits hout constructie. Het massief houten bed Mylon wordt afgewerkt met zuivere natuurolie. Bij Team 7 begint duurzaamheid met design. Esthetiek, metaalvrije houtverbindingen en Oostenrijke ambachtelijke traditie.

Meer over het Duurzaam Houten Bed Mylon

Het Team 7 massief houten bed is gemaakt voor de tijdloze, moderne slaper die van hoogwaarde kwaliteit en natuurlijk slapen houdt.

Het Mylon bed kan worden gemaakt in 6 verschillende houtsoorten. Van licht eikenhout tot warm donker notenhout. Daarnaast biedt Team 7 de mogelijkheid om het hoofdbord en/of de zijkanten van het Mylon bed te laten stofferen in 20 eco leer kleuren en 52 natuurlijke stofkleuren (aanwezig in onze showroom).

Mylon bed is 39,5 cm hoog
Optioneel leverbaar in comforthoogte 47,5 cm.
De inlegdiepte is 17,8 cm.

Bekijk hier de gehele Mylon collectie met bijpassende nachtkastjes van Team 7 bij Bedaffair.

Meer weten? Laat u inspireren in onze 800 m2 duurzame beddenwinkel te Heemstede.

Omschrijving

Specificaties van het duurzame houten Mylon bed:

Merk: Team 7
Materiaal: Verkrijgbaar in 6 houtsoorten: elzenhout, kern beuken, beuken, eiken, kersen en noten. Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: Alle standaard maten. Lengtematen zijn mogelijk.
Hoogte (van grond tot bovenkant zijpaneel): 39,5 cm
Optioneel is comforthoogte is mogelijk: 47,5
Hoogte hoofdbord: 51 cm
Inlegdiepte lattenbodem: 17,8

Het massief houten metaalvrije bed Mylon aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.
Massief houten kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Onderhoud van massief houten bed Mylon

Voor het onderhoud van het massief houten bed Mylon en nachtkastjes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie van Auro.

Bed van zuiver natuur hout

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeled met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Lees hier meer over de duurzame impact bij Bedaffair

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Duurzaam en Hoge Kwaliteit Meubel

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
De bekroonde RILETTO van TEAM 7 is een zwevend houten bed. Oostenrijks perfectie & vakmanschap om van te dromen. Duurzaam design. ✓metaalvrij ✓natuurhout ✓bedzijkanten in natuurhout of leder
€ 4.968,00
TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij
€ 3.804,00
Massief eiken houten design bed Swinq
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »