Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

Meer Views

TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 598,00

Het design kledingrek HOOD+ van massief hout is een Team 7 maxi-uitvoering van 2 massief houten elementen die verbonden zijn met een massief houten stang. HOOD+ is verkrijgbaar in 2 breedtes, 110 en 130 cm. Een aangenaam grote kapstok voor de slaapkamer of hal. Het design kledingrek is in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar. 


Kenmerkend voor het design van Team 7 zijn de prachtige houtverbindingen, uniek ambachtelijk vakmanschap van dit bijzondere Oostenrijkse bedrijf. 


Hele mooie accessoires bij de kapstok HOOD en kledingrek HOOD+ zijn de bijpassende kledinghangers en schoenlepel uit massief hout. Desgewenst in dezelfde kleur als uw HOOD+ kledingrek.


Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 110 cm en 130 cm
Diepte: 58 cm

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Specifieke eigenschappen design kledingrek Hood+:


Merk: Team 7
Type: Kledingrek
Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm


Houtsoorten: Beukenhout, eikenhout, notenhout en eiken witte olie.


Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit


Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.


Duurzaam en waardevast


Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.


TEAM 7


Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten