TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout

Het design kledingrek HOOD+ van massief hout is een Team 7 maxi-uitvoering van 2 massief houten elementen die verbonden zijn met een massief houten stang. HOOD+ is verkrijgbaar in 2 breedtes, 110 en 130 cm. Een aangenaam grote kapstok voor de slaapkamer of hal. Het design kledingrek is in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar. 

Kenmerkend voor het design van Team 7 zijn de prachtige houtverbindingen, uniek ambachtelijk vakmanschap van dit bijzondere Oostenrijkse bedrijf. 

Bekijk hier de bijpassende kapstok HOOD en hier de bijpassende kledinghangers uit duurzaam massief hout. Desgewenst in dezelfde kleur als uw HOOD+ kledingrek.

Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 110 cm en 130 cm
Diepte: 58 cm

Prijs op aanvraag
Omschrijving

Specifieke eigenschappen design kledingrek Hood+:

Merk: Team 7
Type: Kledingrek
Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm

Houtsoorten: Beukenhout, eikenhout, notenhout en eiken witte olie.

Voor het beste onderhoud adviseren wij deze natuurlijke meubelolie van hoge kwaliteit >

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Bekijk hier de gehele duurzame collectie van Team 7 >

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd circa 8-12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand
Prijs op aanvraag
TEAM 7 luxe design kledinghangers hout
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »