TEAM7 design kapstok HOOD hout staand beukenhout

TEAM7 design kapstok HOOD hout staand beukenhout

De prachtige gemaakte design kapstok HOOD van Team 7 getuigd van passie voor massief natuurlijk hout. De HOOD groeit als een boom omhoog in de ruimte. Door de ranke lijnen van de vier massief houten poten de uitnodigende armen lijkt hij een hoge boom. Zoals altijd in de ontwerpen van Team 7 tonen de houtverbindingen het unieke vakmanschap van deze Oostenrijkse houtspecialist.

Wat u ook draagt. Hij ontvangt u met open armen. Hood heeft ruimte voor jassen en mantels, en op halve hoogte ophangmogelijkheden voor tassen en dergelijke.

De kapstok HOOD is in 4 houtsoorten verkrijgbaar: beuken, eiken, noten en eiken witte olie.

Ook verkrijgbaar: bijpassende kleerhangers.

Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm

Voor het beste onderhoud adviseren wij deze natuurlijke meubelolie van hoge kwaliteit >

Prijs op aanvraag
Omschrijving

Specifieke eigenschappen design kapstok Hood:

Merk: Team 7
Type: Kapstok
Afmeting:
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm

Houtsoorten: Beukenhout, eikenhout, notenhout en eiken witte olie.
Bekijk hier de duurzaamheid van het hout >

Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

Bekijk hier de gehele duurzame slaap collectie van Team 7 >

Duurzaam en waardevast

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ** circa 12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
TEAM 7 luxe design kledinghangers hout
Prijs op aanvraag
TEAM 7 design kledingrek HOOD+ hout
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »