TEAM7 Massief Houten Bed LIGHT Duurzaam

TEAM7 Massief Houten Bed LIGHT Duurzaam

Het LIGHT bed van Team7 is duurzaam en heeft een delicaat design. Het is gemaakt van puur natuur hout. Beschikbaar in 3 verschillende houtsoorten. Van warm, luxe notenhout tot licht, natuurlijk eikenhout.

Duurzaam Design in het Houten Team 7 Bed LIGHT

Het design van het LIGHT bed zorgt ervoor dat het massief houten bed in elke slaapkamer past. De elegante verschijning en moderne uitstraling zorgt voor een tijdloze stijl. De slimme houten constructie waarborgt stabiliteit, duurzaamheid en hoogwaardige kwaliteit.

 

Omschrijving

SPECIFICATIES MASSIEF HOUTEN BED LIGHT METAALVRIJ:

Merk: Team 7
Materiaal: keuze uit 3 verschillende houtsoorten (houtstalen aanwezig in onze showroom te Heemstede)
Afwerking: Biologische plantaardige meubelolie
Keurmerk: FSC / PFSC
Herkomst: Oostenrijk
Afmeting bed: vanaf breedte 140 tot 200 cm. Maatwerk is mogelijk, neemt u hiervoor contact met ons op >
Hoogte: 43 cm
Hoogte hoofdbord: 90 cm (vanaf de grond)
Inlegdiepte lattenbodem: 15 cm

Het massief houten metaalvrije bed LIGHT is exclusief matrassen en lattenbodems.

DUURZAAM BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De massief houten bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde en duurzame slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

Lees hier meer over het duurzame hout bij Bedaffair.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 massief houten meubels zijn een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen massief houten meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt massief houten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

ONDERHOUD VAN HET BED VAN MASSIEF HOUT

Voor het onderhoud van het massief houten bed met massief hout en bijpassende nachtkastjes en commodes adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

LEVERING EN BEZORGING

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur.

Alle massief houten kleurstalen, glas stalen en stofstalen van TEAM 7 zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca 8 - 10 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Houten ledikant BASIC massief hout bedframe Holzmanufaktur
Prijs op aanvraag
Massief houten bed SESAM Team 7
€ 2.114,00
TEAM 7 bed LUNETTO met houten hoofdbord metaalvrij
€ 1.577,00
Massief houten bed Mika met hoofdbord
€ 1.394,00
Normale prijs € 1.640,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »