Vloerkleed CLOUD GRAND biologisch katoen

Vloerkleed CLOUD GRAND biologisch katoen

Walking on clouds. Met dit grote vloerkleed CLOUD GRAND breng je zachtheid in je huis. Het vloerkleed is superzacht en hoogpolig, zodat je voeten lekker in wegzakken. Een heerlijk vloerkleed in de huiskamer, slaapkamer of kinderkamer.

De CLOUD is duurzaam gemaakt van biologisch katoen. Wolken passen in elke sfeer.

Het vloerkleed CLOUD bezit het keurmerk GOODWEAVE. Zodat je zeker weet er kinderarbeid heeft plaatsgevonden. En dat is wel anders bij vloerkleden zonder keurmerk.

Meer informatie:

  • Materiaal: 100% biologisch katoen
  • Kleuren: wit
  • Wasbaar: Ja, op handwas
  • Afmeting 140x200 cm

Omschrijving

SPECIFICATIES VLOERKLEED CLOUD:

Materiaal: 100% Biologisch katoen
Kleur: Wit
Afmeting: 140x200 cm
Oorsprong: India
Verpakking: per stuk

HET MOOIE VAN EEN NATUURLIJK VLOERKLEED

Bedaffair werkt uitsluitend met natuurlijke materialen en herwinbare grondstoffen die circulair zijn. Onze vloerkleden zijn gemaakt van natuurlijke materialen, zoals jute, hennep, biologisch katoen en gerecycled katoen. 100% natuurlijke materialen, die keer op keer weer tot 'een nieuw leven' verwekt kunnen worden. Bijvoorbeeld als tapijt. Zo kan oud textiel terugkomen in de circulaire economie en kan het natuurlijke materiaal blijven circuleren in de wereld.
Bedaffair maakt grote stappen in de circulaire economie en heeft een collectie matrassen die volledig circulair zijn. Alle materialen van deze matrassen kunnen, na vele jaren van gebruik, volledig hergebruikt en gerecycled worden.
Lees hier meer over onze biologische circulaire matrassen => 

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De vloerkleden en tapijten CLOUD GRAND zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Het hele productieketen is gecontroleerd en de katoen wordt op een biologische wijze is verbouwd. Een voordeel van een vloerkleed van katoen is dat deze vrij van schadelijke stoffen is. En dat is bij polyester vloerkleden of tapijten wel anders. Polyester wordt gemaakt in de olie- en chemie industrie en de microplastics die vrijkomen van polyester worden gezien als het asbest van deze eeuw. Bedaffair houdt van schone, gezonde producten. Dat is waarom wij kiezen voor natuurlijke producten. Goed voor het milieu en goed voor jou.

MET DE HAND GEMAAKT

Onze vloerkleden en tapijten worden met de hand gemaakt. Bedaffair vindt dat er meer waardering voor traditioneel handwerk en ambacht moet terugkomen in onze massale, snelle economie. Daarom werken wij het liefst en zo veel mogelijk met kleine werkplaatsen; waar elk product met de hand wordt gemaakt. Wij hopen dat daardoor een stukje cultureel erfgoed wat betreft ambacht en handwerk doorgegeven kan worden aan de volgende generatie.

HET FIJNE VAN EEN GOODWEAVE VLOERKLEED

Meer dan 152 miljoen kinderen wereldwijd verrichten dwangarbeid. Bedaffair doet hier niet aan mee. Onze vloerkleden en tapijten hebben dan ook het Goodweave keurmerk. Goodweave controleert regelmatig en onaangekondigd de productieplaatsen op kinderarbeid en schuldslaven. Bovendien draagt Goodweave bij aan sociale en ecologische ondersteuning van minderheden.

Meer informatie
Kleuren Wit
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Vloerkleed CLOUD biologisch katoen
€ 69,00
Rond vloerkleed DEEP GREEN 200 cm recycled katoen
€ 199,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »