Bedaffair Massief Houten Bed Amsterdam Duurzaam Beukenhout

Bedaffair Massief Houten Bed Amsterdam Duurzaam Beukenhout

Het duurzame massief houten bed Amsterdam geeft door het zwevend design een ruimtelijk en stijlvol effect in de slaapkamer. Het kernbeuken hout is met hoogwaardige natuurlijke oliën afgewerkt. Elk houten bed van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling en geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan uw slaapkamer. Met het trendy design krijgt uw slaapkamer interieur uw persoonlijke stijl.

Stijlvol en kwaliteit met het kernbeuken bed uit Duitsland

Beukenhout heeft een licht geelachtige tot roze-bruine kleur. Bij regelmatige inwerking van zonlicht wordt de kleur iets lichter. De houttekening van duurzaam beukenhout is uiterst uniform en fijn. De poriën zijn klein en gelijkmatig verdeeld. 

Gespreid betalen in 1-36 maanden is mogelijk bij online bestelling

 FSC gecertificeerd

Omschrijving

Specificaties beukenhouten bed Amsterdam:

Merk: Bedaffair
Materiaal: Massief kern beukenhout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: 43 cm
Hoogte hoofdbord: 88 cm

Het Amsterdam houten ledikant is exclusief matrassen en lattenbodems.

Hoge kwaliteit, duurzaamheid en tijdloze stijl

Elk massief houten bed of ledikant van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling. Onze bedden gemaakt van duurzaam hout zijn altijd uniek. Het hout geeft een warme en natuurlijke uitstraling aan de slaapkamer. Met het trendy design van dit houten bed krijgt de slaapkamer uw persoonlijke stijl. Het houten bed Amsterdam is verkrijgbaar in standaard maten of op maat gemaakt.

Houten bed Amsterdam ambachtelijk gemaakt uit Duitsland

Het natuurlijke en organische design maakt het houten bed robuust en krachtig. Het Amsterdam bed is gemaakt van eerlijk hout en zorgvuldig afgewerkt met natuurlijke meubelolie. Het houten bed is ambachtelijk gemaakt in een kleine Duitse werkplaats. Helemaal met de hand met puur vakmanschap. Dat geldt ook voor de bijpassende nachtkastjes en commodes, die een bijzondere aanvulling zijn op dit bed. Elk houten bed van Bedaffair is uniek wat betreft kleurnuances en nerfverdeling.

In onze ambachtelijke meubelmakerijen en beddenateliers werken wij uitsluitend met pure, natuurlijke materialen. Wij zijn vastberaden om meubels en bedden te creëren die net zo uniek zijn als dat het natuurlijke hout is. Bedaffair heeft direct contact met de maker van het bed of matras. Onze massief houten bedden vind je in diverse stijlen, leverbaar in diverse houtsoorten zoals noten, beuken, eiken en wild eiken.  

Unieke karakter van kernbeuken hout

Beukenhout heeft een licht geelachtige tot rozebruine kleur. Bij regelmatige inwerking van zonlicht wordt de kleur iets lichter. De houttekening van beukenhout is uiterst uniform en fijn. De poriën zijn klein en gelijkmatig verdeeld.

Persoonlijke levering en montage

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair in onze grote 800 m2  showroom bezichtigen te Heemstede (Haarlem). Vrij parkeren voor de deur.

Afbeelding met het houten bed kan afwijken qua kleur. Kleurstalen zijn in onze showroom aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
MASSIEF HOUTEN BED AMSTERDAM EIKEN WILD
€ 2.699,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »