Bedaffair eikenhout bed Amsterdam duurzaam

Bedaffair eikenhout bed Amsterdam duurzaam

Het prachtige massief houten design bed Amsterdam geeft door het zwevend design een ruimtelijk stijlvol effect in de slaapkamer. Het bed van wild eikenhout is met natuurlijke oliën zorgvuldig afgewerkt. Het FSC eikenhout van het zwevende Amsterdam bed wordt op een duurzame manier in Duitse bossen geteeld en gekapt. Wild eiken heeft meer nerven en kleurnuances dan gewoon eiken. Het massief houten duurzame bed heeft een nog mooiere tekening in het hout.

Wild eikenhout voor een natuurlijke stijl in de slaapkamer

De uitstraling van wild eikenhout is uniek en heeft veel karakter. Wild eikenhout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt wild eiken zijn natuurlijke charme. Daarnaast is het afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, FSC gecertificeerd.

Gespreid betalen in 1-36 maanden is mogelijk bij online bestelling

Omschrijving

Productspecificaties wild eikenhouten bed Amsterdam

Merk: Bedaffair
Materiaal: Massief wild eikenhout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: ca. 43 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 88 cm
Inlegdiepte: ca. 17 cm
Dikte hout: ca. 3 cm

Onderhoud van massief houten bedden

Voor het onderhoud van het massief houten bed Amsterdam en bijpassende duurzame nachtkastjes en bijzettafels, adviseren we een natuurlijke meubelolie. Lees hier meer over het onderhouden van eikenhout.

Duurzaam hout met het FSC keurmerk

De massief houten bedden van Bedaffair zorgen voor een gezonde slaapomgeving. De bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. We laten ze daar tientallen jaren groeien voordat ze verwerkt worden met de grootste zorgvuldigheid. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in elk slaapkamerinterieur behouden.

Duitse ambachtelijke kwaliteit bed

Het Amsterdam bed is een uniek meubelstuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Duitse ambachtelijke traditie. Hoge kwaliteit vakmanschap in houtbewerking wordt daar van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elk massief houten bed.

Waardevast en duurzaam in levensduur

Bedaffair creëert niet alleen massief houten bedden, maar ook duurzame waarde. Robuust, hoogwaardig hout en vakkundige meubelmakerij schenkt de bedden een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt duurzaam wild eikenhout.

Levering en montage van het bed

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze duurzame beddenwinkel bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Goed bereikbaar vanaf bushalte Cruquiusweg.

Afbeelding met bed kan afwijken rond kleur. Kleurstalen zijn in onze duurzame beddenwinkel aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
De bekroonde RILETTO van TEAM 7 is een zwevend houten bed. Oostenrijks perfectie & vakmanschap om van te dromen. Duurzaam design. ✓metaalvrij ✓natuurhout ✓bedzijkanten in natuurhout of leder
€ 4.968,00
Design bed MATIS massief hout Holzmanufaktur
Prijs op aanvraag
TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij
€ 3.804,00
Massief eiken houten design bed Swinq
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »