Bedaffair eikenhout bed Amsterdam duurzaam

Bedaffair eikenhout bed Amsterdam duurzaam

Het prachtige massief houten design bed Amsterdam geeft door het zwevend design een ruimtelijk stijlvol effect in de slaapkamer. Het bed van wild eikenhout is met natuurlijke oliën zorgvuldig afgewerkt. Het FSC eikenhout van het zwevende Amsterdam bed wordt op een duurzame manier in Duitse bossen geteeld en gekapt. Wild eiken heeft meer nerven en kleurnuances dan gewoon eiken. Het massief houten duurzame bed heeft een nog mooiere tekening in het hout.

Wild eikenhout voor een natuurlijke stijl in de slaapkamer

De uitstraling van wild eikenhout is uniek en heeft veel karakter. Wild eikenhout toont een sterke houttekening en duidelijk zichtbare knoesten. Door dit houtbeeld krijgt wild eiken zijn natuurlijke charme. Daarnaast is het afkomstig uit duurzaam beheerde bossen, FSC gecertificeerd.

Gespreid betalen in 1-36 maanden is mogelijk bij online bestelling

Omschrijving

Productspecificaties wild eikenhouten bed Amsterdam

Merk: Bedaffair
Materiaal: Massief wild eikenhout
Keurmerk: FSC
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte uitstap bedzijde: ca. 43 cm
Hoogte hoofdbord: ca. 88 cm
Inlegdiepte: ca. 17 cm
Dikte hout: ca. 3 cm

Onderhoud van massief houten bedden

Voor het onderhoud van het massief houten bed Amsterdam en bijpassende duurzame nachtkastjes en bijzettafels, adviseren we een natuurlijke meubelolie. Lees hier meer over het onderhouden van eikenhout.

Duurzaam hout met het FSC keurmerk

De massief houten bedden van Bedaffair zorgen voor een gezonde slaapomgeving. De bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. We laten ze daar tientallen jaren groeien voordat ze verwerkt worden met de grootste zorgvuldigheid. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in elk slaapkamerinterieur behouden.

Duitse ambachtelijke kwaliteit bed

Het Amsterdam bed is een uniek meubelstuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Duitse ambachtelijke traditie. Hoge kwaliteit vakmanschap in houtbewerking wordt daar van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elk massief houten bed.

Waardevast en duurzaam in levensduur

Bedaffair creëert niet alleen massief houten bedden, maar ook duurzame waarde. Robuust, hoogwaardig hout en vakkundige meubelmakerij schenkt de bedden een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt duurzaam wild eikenhout.

Levering en montage van het bed

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze duurzame beddenwinkel bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Goed bereikbaar vanaf bushalte Cruquiusweg.

Afbeelding met bed kan afwijken rond kleur. Kleurstalen zijn in onze duurzame beddenwinkel aanwezig.

Meer informatie
levertijd ca. 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
De bekroonde RILETTO van TEAM 7 is een zwevend houten bed. Oostenrijks perfectie & vakmanschap om van te dromen. Duurzaam design. ✓metaalvrij ✓natuurhout ✓bedzijkanten in natuurhout of leder
€ 4.968,00
Design bed MATIS massief hout Holzmanufaktur
Prijs op aanvraag
TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij
€ 3.804,00
Massief eiken houten design bed Swinq
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »