Kameelharen Dekbedden

8 producten

 • SALE Prolana Dekbed Baby Kameelhaar lente-herfst 240x220 cm
  prijsaanbieding € 415,20
  Normale prijs € 519,00
 • Kamelenhaar Dekbed Bedaffair, Lente Herfst, Duurzaam
  € 314,10
 • Prolana kameelhaar dekbed SIBARI lente herfst
  € 399,00
 • Yak wol dekbed VINCENZA jak zomer Prolana
  € 489,00
 • Wollen dekbed jak haar VINCENZA Prolana
  € 599,00
 • Dekbed kamelenhaar lente-herfst Luxor Dormiente
  € 512,10
 • 4 seizoenen dekbed, warmteklasse 3, kamelenhaar dekbed van Bedaffair, duurzaam dekbed, natuurlijk dekbed met kameelhaar
  € 584,10
 • KAMEELHAAR LENTEHERFST DEKBED
  € 485,00

Luxe kameelharen dekbedden

Een kameelharen dekbed is een dekbed van bijzondere luxe. Een kamelenhaar dekbed is heerlijk zacht, natuurlijk en licht.

De eigenschappen van het duurzame dekbed met kamelenwol

In verhouding met een wollen dekbed is kamelenhaar lichter van gewicht. Dat komt doordat het isolerend vermogen van de haarvezel hoger is.

Kamelenhaar is sterk isolerend en door de fijne structuur is een dekbed gevuld met kamelenhaar zacht, soepel en warm tegelijk.

Daarnaast heeft kamelenhaar een perfecte vochtregulatie. Waardoor het een ideaal lente/herfstdekbed, zomer- of winterdekbed is, oftewel voor elk seizoen! Al onze kamelenharen dekbedden hebben een tijk van 100% biologisch katoen.

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Herkomst kameelhaar

Het kameelhaar komt uit de hooggebergtes van Centraal Azië. De temperatuur in het leefgebied van de kamelen is van tot -20 °C ’s nachts tot +40 °C overdag. Dit natuurhaar is dus uitermate geschikt als vulmateriaal van een dekbed aangezien het de grote temperatuur schommelingen op kan vangen. De meest hoogstaande kwaliteit wordt bereikt omdat in de kameelharen dekbedden bij Bedaffair uitsluitend de zachte onderharen gebruiken, en niet de stugge bovenharen. Door de hoge vochtregulatie ontstaat een aangenaam en droog slaapklimaat. 

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste dekbed? Neem contact met ons op, de ambachtelijke beddenmakers staan voor je klaar!

Bedaffair, Designed by Nature