Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Bijvulzakje kapok

Meer Views

Bijvulzakje kapok

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 12,95

Handig bijvulzakje, gevuld met heerlijk zacht en duurzaam kapok. De veerkracht van een heerlijk kapok kussen neemt na enige tijd af. Met de 150 gram kapok geeft u uw favoriete kussen nieuwe of extra veerkracht. 


Kapok is een bijzonder duurzame grondstof uit Indonesië. De tropische bomen groeien gewoon in het wild of als erfafscheiding – certificeren van kapok is daarom niet eens nodig. De boom heeft geen pesticiden nodig om te overleven of om de kapok te beschermen. 


Kapok is niet giftig, hypoallergeen en reukloos. Het is tevens bestand tegen schimmel en meeldauw door een wasachtig laagje dat om de vezels ligt.

Levertijd: uit voorraad leverbaar

levertijd uit voorraad leverbaar

Specificatie bijvulzakje kapok:


Materiaal: Duurzaam kapok (Indonesië)
Gewicht: 150 gr
Geschikt voor: bijvullen van kapok hoofdkussens, kussens en rolkussens

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.