Splittoppers

1 product

  • Splittopper van natuurlijke materialen Superior
    Prijs op aanvraag

De splittopper

Een splittopper verhoogt jouw slaap comfort en verlengt de levensduur van jouw duurzame matras. Een split-topper is ideaal voor gebruik op een 2-persoons elektrisch verstelbare boxspring of verstelbare lattenbodem. Je kunt heerlijk ontspannen lezen of televisie kijken, terwijl je partner rustig kan gaan slapen of rusten.

Kies bij een verstelbaar tweepersoonsbed voor een split-topper. Een splittopper maakt het mogelijk om de twee hoofdeinden afzonderlijk van elkaar in hoogte af te stellen. Het splittopper beweegt gemakkelijk mee met de verstelbare boxspring of verstelbare lattenbodem. Een ander voordeel is dat er geen vervelende naad in het midden van het bed ontstaat.

Een split-topper is geschikt om op alle soorten natuurlijke matrassen te leggen. 

De Bedaffair splittopper van  natuurlijke materialen 

Een split-topper van natuurlijke materialen biedt uitstekende ventilatie en garandeert een optimale ondersteuning en ligcomfort. De splittoppers van Bedaffair zorgen altijd voor een goede drukverdeling, hebben een aangenaam aanrakingsvlak en bieden een langere levensduur voor jouw matras.

Splittoppers in diverse diktes en afmetingen

Bedaffair biedt splittoppers in verschillende diktes en afmetingen. Je kan je splittopper volledig afstemmen op de maat van jouw boxspring of matras. De split-topper is voorzien van een kern van gekruld paardenhaar en omhuld met biologisch katoen een biologischeerwol of kameelwol. Wat een optimale ventilatie en hoog luxe kwaliteit waarborgd.

Bedaffair, Designed by Nature