Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper

Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper

Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief houten bedden worden met de hand gemaakt in Nederland en Duitsland.

Door te kiezen voor lokaal maatwerk, waarborgen we niet alleen de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten, maar ondersteunen we ook lokale ambachtslieden.

Dit maatwerkproces zorgt ervoor dat elk product uniek is, volledig afgestemd op jouw persoonlijke slaapbehoeften, zonder de noodzaak van een voorraad, afgezien van onze showroommodellen.

 

 

 Bezoek de Bedaffair showroom 

 

Aanpasbaar comfort voor jou alleen of samen met je partner

Wij kiezen voor boxsprings en matrassen met 100% aanpasbaar comfort. Of je nu alleen slaapt of het bed deelt met een partner. De Bedaffair bedden kunnen individueel worden aangepast om aan elke unieke voorkeur te voldoen.

Dit betekent dat de mate van steun, zachtheid, en zelfs de temperatuurregulatie, specifiek kunnen worden afgestemd op wat jij of jullie samen als het meest comfortabel ervaren. Zo garanderen we een persoonlijke slaapervaring die bijdraagt aan een betere nachtrust.

 

Bedden voor extra lange mensen of zwaarder gewicht

Ons maatwerk houdt rekening met iedereen, inclusief uitdagingen waar extra lange mensen of personen met een zwaarder gewicht mee kunnen kampen. De standaardafmetingen en ondersteuningsniveaus van bedden voldoen vaak niet aan hun behoeften.

Bij Bedaffair ontwerpen we daarom bedden en matrassen die niet alleen langer en breder zijn, maar ook specifieke ondersteuningskenmerken bieden om optimaal comfort en duurzaamheid te garanderen, afgestemd op jouw lichaamstype.

 

Personaliseer jouw 100% natuurlijke boxspring en bijbehorende stofferingen

Naast de ongeëvenaarde kwaliteit van onze natuurlijke materialen, biedt Bedaffair de mogelijkheid om jouw boxspring en de bijbehorende stofferingen volledig te personaliseren. Kies uit een breed scala aan natuurlijke stoffen, kleuren, en texturen om een bed te creëren dat niet alleen comfortabel is, maar ook past bij jouw stijl. Deze personalisatie verhoogt de esthetische waarde van jouw slaapkamer, terwijl de natuurlijke materialen zorgen voor een gezonde en duurzame slaapomgeving.

Een biologisch bed, aanpasbaar naar jouw slaap voor luxe comfort

Een biologisch bed van Bedaffair is het summum van luxe comfort, volledig aanpasbaar aan jouw individuele slaapvoorkeuren. Deze bedden zijn niet alleen gemaakt van 100% natuurlijke en biologische materialen.

We bieden ook de mogelijkheid om elk aspect van jouw slaapervaring te personaliseren, van de hardheid van het matras tot de hoogte van de boxspring. Dit zorgt voor een op maat gemaakte slaapervaring die niet alleen luxe aanvoelt, maar ook bijdraagt aan jouw gezondheid door het gebruik van hypoallergene en chemisch vrije materialen.

 

 Bezoek de Bedaffair showroom