Houten bedden van wild eikenhout uit Duitse duurzaam beheerde bossenOns Wild Eikenhout uit Duitse duurzaam beheerde bossen (FSC)

Natuurlijk Charmant & Karaktervol Hout

De uitstraling van wild eikenhout heeft veel natuurlijk karakter. Houten bedden van wild eiken hout tonen dan ook een sterke houttekening met duidelijk zichtbare knoesten, hierdoor is ieder duurzaam houten bed uniek. Hierdoor krijgen de eikenhouten bedden van Bedaffair een persoonlijke charme. Daarnaast heeft ons wild eikenhout ook een enorm lange houdbaarheid door de hoge kwaliteit en stevigheid. Zeker als het ook onderhouden wordt door een ondersteunende, natuurlijke een meubelolie.

Lees hier mee over ons duurzame aanbod van wild eiken bedden >

Het wild eiken wordt op speciale, duurzame wijze in Duitse bossen geteeld en gekapt, dit proces is gekeurd door het FSC keurmerk. Dit is een keurmerk die al 25 jaar lang pionieren op het gebied van boscertificering binnen duurzaam bosbeheer. Ze gebruiken hun expertise om het verantwoord beheer van de bossen in de wereld te bevorderen, door experts uit de milieu-, economische en sociale sferen samen te brengen.

Meer weten over FSC? Lees hier meer over hun missie >