Boxspring kopen Haarlem

Wilt u een nieuwe boxspring kopen in de buurt van Haarlem? Op zoek naar een mooie passende boxspring voor uw slaapkamer(s)? Voor een uitgebreid assortiment en slaapkamer interieur ideeën kunt u altijd terecht in de 800 m2 showroom van Bedaffair in Heemstede. Hier vindt u dé lokaal handgemaakte duurzame boxspring bedden van Haarlem.

Een nieuwe boxspring bestaat uit een boxspring bodem, een natuurlatex of pocketveer matras en een topmatras. Bij Bedaffair verkopen we boxsprings, met of zonder matrassen, hoofdborden en topmatrassen in de beste ambachtelijke kwaliteit. Alle boxspring bedden worden voor u handgemaakt in Nederland door onze authentiek ambachtelijke beddenmakers.
Onze prijs-kwaliteit is bijzonder scherp omdat wij rechtstreeks uit ons beddenatelier leveren. 
Onze adviseurs & slaapspecialisten helpen u graag op weg en vertellen u alles over het bed dat bij u past.

Losse matrassen en topper matras

Ook verkopen we losse matrassen en topper of topdekmatrassen. Mocht uw boxspring bodem of bedbodem nog in perfecte conditie zijn, dan is vervanging van het matras voldoende om uw boxspring weer te vernieuwen. Indien gewenst kunnen we de bestaande boxspring boxen ook herstofferen in een stof naar uw keuze. Zo lijkt het alsof u weer een compleet nieuw boxspring bed hebt.

Bent u toe aan een nieuwe topper matras of topdekmatras? Bedaffair heeft een ruime collectie toppers. Wilt u een standaard maat of liever in een afwijkende maat? Bedaffair kan een topper matras in elke afmeting maken.

De topkwaliteit boxspring en bijbehorende slaapkamer accessoires kunt u eenvoudig uitproberen bij Bedaffair aan de Cruquiusweg 27a te Heemstede (naast de BMW dealer). Gratis en vrij parkeren voor de deur. We zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend.

Wij maken voor uitgebreid advies en proefliggen graag een afspraak zodat we u goed van dienst kunnen zijn.