Jacco Vonhof van MKB Nederland op bezoek in de Week van de Circulaire Economie

MKB Nederland op bezoek tijdens de Week van de Circulaire Economie

De Week van de Circulaire Economie is een nationaal initiatief waar circulair ondernemerschap in de spotlight staat. Tijdens deze week eren we circulaire ondernemers via workshops, interviews en rondleidingen. Bedaffair leidt de weg met onze eigen natuurlijke matrassen-reparatie atelier en bio-based circulaire matrassen en boxsprings. Jacco Vonhof, de voorzitter van MKB Nederland, was onder de indruk tijdens een gezellig en inspirerend bezoek.

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is de week waar circulair ondernemerschap wordt gevierd en gestimuleerd in Nederland. Samen met Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, MVO Nederland, Het Groene Brein, VNO-NCW en MKB-Nederland. Verschillende circulaire ondernemers doen mee aan een landelijk programma vol circulaire workshops, rondleidingen, interviews en nog veel meer.

Voorzitter MKB Nederland geïnspireerd door de circulaire Bedaffair bedden

Wij zijn de eerste duurzame beddenspeciaalzaak met een eigen natuurlijke matrassen-reparatie atelier. Daarnaast maken en verkopen we circulaire matrassen en boxsprings, volledig gemaakt van ecologische materialen. Hiermee streven we een inspiratie te zijn voor het verduurzamen van de huidige beddenbranche! Ook Jacco Vonhof, de voorzitter van MKB Nederland was onder de indruk tijdens het bezoek. Tijdens het bezoek gaven Arend en Marjolein, founders van Bedaffair, een inspirerende rondleiding.

Bekijk de rondleiding hier >