Tencel Dekbedden

3 producten

  • Lente Herfst Dekbed, warmteklasse 2, tencel dekbed, vegan dekbed, duurzaam dekbed van Bedaffair
    € 203,15
  • warmteklasse 3, duurzaam dekbed, 4 seizoenen dekbed, winterdekbed, tencel dekbed, lyocell, bedaffair, duurzaam dekbed
    € 339,15
  • Tencel Zomerdekbed, Dekbed Tencel, bedaffair, duurzaam dekbed, lyocell, natuurlijk slapen
    € 237,15

Duurzame tencel dekbedden

Het eerste duurzame dekbed waarvan de vulling van 100% eucalyptushout (tencel) is gemaakt. Oftewel, 100% vegan dekbedden. Daarnaast zijn deze tencel dekbedden ook enorm comfortabel door de hoge vochtopname en snelle verdamping. Dit geeft optimaal slaapcomfort en een stabiele temperatuur, ook in strenge winters en warme zomernachten.

Het dekbed ademt tegelijk met de slaper en geeft een constant aangenaam slaapklimaat. Voelt altijd droog aan, overmatig zweten merk je niet meer. En niet alleen dat: tencel voelt heerlijk aan. Het is zacht als zijde, comfortabel en warm. Oftewel, altijd het beste dekbed voor veganisten en duurzame dromers.

Wat is tencel?

Een tencel dekbed is zo zacht als zijde, warm en comfortabel als wol en zo sterk als katoen. Vocht wordt zo goed in de vezel opgenomen dat bacteriën zich niet thuis voelen in Tencel, ook daarom is tencel hypoallergeen (=antiallergisch). Tencel combineert de meest gewilde en belangrijke eigenschappen van vele natuurlijke vezels.

Welk dekbed past bij jou? Neem contact op voor persoonlijk advies

Hulp nodig bij het kiezen van het beste dekbed voor jou? Onze ambachtelijke beddenmakers helpen je graag, dus neem vooral contact op!

 

  Bekijk de Bedaffair reviews  

 

Bedaffair, Designed by Nature