Biologisch Flanel Dekbedovertrek

2 producten

  • Marc O'Polo Flanel Dekbedovertrek HILLAN FOREST GREEN GOTS
    € 139,95
  • Marc O'Polo Flanel Dekbedovertrek THORI FOREST GREEN GOTS
    € 139,95

Biologisch flanel dekbedovertrek

Zacht en ecologisch

De flanel dekbedovertrekken uit de Bedaffair collectie bieden je ultieme zachtheid en een warme, knusse nacht. Flanel is dik geweven katoen dat geruwd is, waardoor het verrukkelijk zacht en behaaglijk aanvoelt. Ideaal voor koude nachten. De biologisch flanellen dekbedovertrekken worden in Portugal gemaakt met geavanceerde machines.

De flanellen dekbedovertrekken in de Bedaffair collectie bieden je luxe en zachtheid én een warme, fluffy nacht. Flanel is gemaakt van de mooiste biologische garens, de stof is geruwd en geborsteld, waardoor het verrukkelijk zacht en behaaglijk aanvoelt. Ideaal voor slapen in de winter.

De biologisch katoenen flanel dekbedovertrekken uit onze collectie zijn uitzonderlijk zacht; ze worden in Portugal gemaakt met ambachtelijke expertise en is dan ook veel duurzamer.

Flanel in meerdere kleuren en designs

Je hebt binnen het luxe flanel beddengoed de keuze uit diverse kleuren en designs. Zo kan je kiezen uit de neutrale tinten. Indien jouw voorkeur juist uitgaat naar trendy en krachtige kleuren, dan hebben we ook een mooie flanel collectie in de tijdloze designs. Bekijk de mooie dikke flanel dekbedovertrekken.

Voor een stijlvolle of juist een wat meer uitgesproken keuze. Maak jouw duurzame bed op met het mooiste en zachtste biologisch beddengoed en zorg voor een trendy of rustige sfeer in de slaapkamer.

Ben je op zoek naar nieuw beddenlinnen? Als je eenmaal op of onder het biologische hoeslakens of dekbedovertrekken uit de Bedaffair collectie hebt geslapen wil je nooit meer iets anders. Onze luxe en dikke flanel dekbedovertrekken zijn gemaakt van de mooiste en beste 100% biologisch en/of fairtrade katoen.

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Bedaffair doet daar niet aan mee. Voor Bedaffair is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je een producte uit de Bedaffair collectie gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

Ecologisch beddengoed bij Bedaffair

Mooi en luxe bio bedlinnen: dat koop je online of in de 800 m2 duurzame beddenwinkel bij Bedaffair. Duurzame bedlinnen van de beste en mooiste merken, uiteraard 100% natuurlijke en ecologische materialen. 100% biologisch en/of fairtrade hoeslakens en dekbedovertrekken.

Meer weten over onze duurzame werkwijze als natuurlijke eco beddenwinkel? Lees hier meer over onze impact.

Bedaffair, Designed by Nature