Biologisch flanellen hoeslakens

1 product

  • Flanellen hoeslaken wit biologisch katoen Kayori
    € 59,95

Zachte flanellen hoeslakens

De flanellen hoeslakens bieden je zachtheid en een warme, knusse nacht. Flanel is fijn geweven katoen dat licht geruwd is, waardoor het verrukkelijk zacht en behaaglijk aanvoelt. Ideaal voor koude nachten. De biologisch katoenen flanellen hoeslakens van Kayori zijn uitzonderlijk zacht; het wordt in Portugal gemaakt met ambachtelijke expertise en is dan ook veel duurzamer.

Flanellen hoeslakens in diverse kleuren

Je hebt binnen het luxe flanel beddengoed de keuze uit diverse kleuren. Zo kan je kiezen uit de neutrale tinten wit en zwart. Indien jouw voorkeur juist uitgaat naar trendy en krachtige kleuren, dan hebben we ook een mooie flanel collectie in de kleuren groen, oker en roodbruin. Bekijk de mooie effen flanellen hoeslakens, net als de kleurrijke bijpassende dekbedovertrekken. Voor een stijlvolle of juist een wat meer uitgesproken keuze. Maak jouw bed op met het mooiste en zachtste beddengoed en zorg voor een trendy of rustige sfeer in de slaapkamer.

Ben je op zoek naar nieuw beddenlinnen? Als je eenmaal op of onder het biologische hoeslakens of dekbedovertrekken van Kayori hebt geslapen wil je nooit meer iets anders. Kayori flanellen hoeslakens zijn gemaakt van het de mooiste en beste 100% biologisch en/of fairtrade katoen.

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

Biologisch beddengoed bij Bedaffair

Mooi en luxe bio bedlinnen: dat koop je online of in de 800 m2 showroom bij Bedaffair. Bedlinnen van de beste en mooiste merken, uiteraard 100% natuurlijke en ecologische materialen. 100% biologisch en/of fairtrade hoeslaken en dekbedovertrekken.

Benieuwd naar onze eigen duurzame werkwijze? Bekijk hier onze impact als duurzame beddenwinkel.

Bedaffair, Designed by Nature