Iedereen kent het, het is al laat, iedereen ligt te slapen en jij bent doodmoe, maar toch nog wakker. Slaapklachten zijn een veelvoorkomend fenomeen. De gevolgen van te weinig slaap kunnen groot zijn. Je kan bijvoorbeeld simpele dagelijkse taken minder goed uitvoeren. Door bijvoorbeeld een kort lontje gedurende de dag en slechte concentratie. Een goede nachtrust is enorm belangrijk, daar kan je heerlijk duurzaam van dromen. 

Hoe jouw duurzame matras slaapklachten kan verhelpen

Een matras dat te hard of te zacht is en niet ondersteunend ligt zorgt voor spierspanning, spierpijnen en klachten in rug, schouder of nek. Het lichaam kan zich niet ontspannen en dat zorgt ervoor dat je slecht slaapt, oftewel onvoldoende uitrust. Je hebt je slaap nodig om energie op te laden en om zowel fysiek als mentaal te herstellen van de dagelijkse bezigheden en indrukken. 

Hoe kan ik dan gezond en goed slapen?

Gezond en goed slapen begint bij je bed. Een goed en correct matras moet met name dìe kracht geven dat de lichaamsdruk gelijkmatig opgevangen en verdeeld wordt. Maar elk lichaam is uniek, daarom werken wij met persoonlijk op maat gemaakt advies. Daarnaast is een goed ventilerend matras essentieel zodat je niet in een klam of nat bed wakker wordt. Dit voorkomt gewrichtspijn bij opstaan, woelen en een gebroken nacht. Vocht moet door het matras dus ook goed worden opgenomen worden en door verdamping weer afgevoerd, zodat er een stabiele temperatuur blijft hangen tijdens je slaap.

Een ecologisch matras met natuurlijke materialen, die perfect past bij jou is echt een van de belangrijkste sleutels voor een gezonde en diepe slaap. Deze ventileert en ademt door de hoge ecologische kwaliteit. De eco matrassen zijn bij Bedaffair ook aanpasbaar naar jouw lichaamsvorm, klachten en slaaphouding. Maar kiezen kan best lastig zijn omdat er veel factoren zijn waar je rekening mee moet houden, zoals de maat, de ligging, de temperatuur, het materiaal en de prijs. En is het matras van je keuze misschien te stevig of te zacht? Onze ambachtelijke slaap en bedden experts helpen je met liefde en een goed luisterend oor!

Onze ambachtelijke beddenmaker adviseert

Het beste matras voor jou uitkiezen, waar je jaren plezier van hebt, lukt toch echt alleen als je goed onderzoekt en proef ligt op diverse matrassen en begeleidt wordt door een gespecialiseerde en eerlijke adviseur. Bij Bedaffair is onze adviseur ook voormalig ambachtelijk beddenmaker, en heeft dus veel kennis over wat perfect past bij jouw wensen. Correct liggen is een belangrijk gegeven bij het kiezen van een matras. Onze adviseur is 20 jaar beddenmaker geweest en weet welke hardheid van een duurzaam matras en welk type natuurlijk matras (puntelastisch of vlakte-elastisch) het beste bij jouw slaaphouding en lichaam past. Juist bij het kiezen van een duurzaam matras is een eerlijk en specialistisch advies uniek.

co-founders bedaffair met duurzame recyclebare matrassen

Arend Vaders, ambachtelijk bedden & slaap specialist en eigenaar van Bedaffair geeft vrijblijvend en persoonlijk slaap advies van het deskundige Bedaffair Team? Maak dan meteen een afspraak telefonisch via 023 – 3036897 of stuur ons een mail via info@bedaffair.nl